IRC-Galleria

Joshu

Joshu

Don't believe in yourself. Believe in me, who believes in you.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 31.01.2009 16:22

MENNYT
Mitä teit 6 tuntia sitten? - Hmmm. Nukuin tyytyväisenä.
Mitä söit viimeksi? - Karkkii 8<
Mitä joit viimeksi? - Limpparii 8<
Koska nauroit viimeksi kunnolla? - Ööö. Eilen!
Mitä ostit viimeksi? - Terkan kirjan Juholta 8'D
Missä olit, ennen kuin viimeksi tulit kotiin? - Tallilla~
Minkä numeron sait viime kokeestasi? - Hmm. o_o Mikäköhän koe oli viimeisin jonka oon saanu. Just koeviikko meni ohi, saahaan ylihuomenna kokeita takasi mut en tiiä niitten numeroita vielä. .. . ... Jos se oli uskonnon koe niin 9½, jos äikkä niin se oli kasi jotain.
Mistä näit viimeksi unta? - Hm. En muista viime yön unesta mitään mut sitä edellisenä yönä näin unta, että Stephenie Meyer tuli käymään meillä. Ja se oli mies. Ja töykee ja vakava kui mikä. Ja se tylsisty loppujen lopuks ja lähti vetämään mitään sanomatta.
Kenelle puhuit viimeksi? - Öö äitille.

NYT
Mitä sinulla on juuri päällä? - Huppari ja villasukat ja alusvaatteet ja tälläset. Housut.
Paljonko rahaa sinulla on tällä hetkellä? - Hm, käteisenä ei juuri oo, tilillä joku pari kolmesataa.
Millä tuulella olet juuri? - Väsyttää, ihan ookoo. Kaipaisin seuraa. Olis sosiaalinen olo tänään.
Millainen sää ulkona? - Upee, ihana ja kaunis sää, aurinko paistaa ja on ihanaa, mut ihan törkeen kylmä.
Oletko tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä? - Hmm. Just tällä hetkellä ihan tyytyväinen.
Mikä musiikki soi? - Three Days Gracen Let You Down ~
Mitä sinun pitäisi olla juuri tekemässä? - Hm. Emt, ei mitää tärkeämpää kai.
Mitä sinun tekisi juuri mieli syödä/juoda? - Suklaata. X< Sitä on jääkaapissa mutten jaksa hakee. Jaja. Tahtoisin tortilloja. :< TAHON RUOKAA.

TULEE
Mitä aiot tänään vielä tehdä? - Voisin hahmotella Lambon kauluspaitaan niitä täpläkuvioita, maalaamista en tiiä alotanko vielä tänään. Q_Q Ja aion myös pelata pleikkaa ja. Löhötä! Nauttia elämästä. Yhyy tulkaa seuraks.
Mitä kokeita/jtn juttuja sinulla on tulossa? - KOEVIIKKO MENI OHI HAHAAAA. Khm. Öö. Mikä ois seuraava tällänenn. Öö. ...maanantaina on kokeiden palautus? Maanantaina mennään uimaan Juhon kanssa koska pitää suorittaa liikan itsenäinen suoritus?
Mitä aiot ostaa seuraavaksi? - Öööö. Junalipun!
Mitä aiot tehdä tasan viikon kuluttua? - sdfsdkg OLLAAN TRACONISSA OMGOMG Q______QQ OMG TÄHÄN AIKAAN VIIKON PÄÄSTÄ OGMGFKBFD.
Entä huomenna? - Öö. Mikä päivä tänään on. Lauantai. Öö käyn tallilla ja mahollisesti vedän pitkän maaston Kuplan kanssa? Jaja katotaan äitin kanssa puvun takkia huomenna. 8D8D Ja öö.
Kenet ihmisen luulet nyt seuraavaksi näkevän? - Isäpuolen.
Minkä elokuvan aiot mennä katsomaan seuraavaksi leffateatteriin? - Q_Q Jos tulee joku kiva ni käyn, en muute?
Oletko ihastunut? - Taidanpa olla.
Oletko kaivannut tänään jotakin? - Oon, moniakin asioita.

VIHA
Pystyisitkö haukkumaan jonkun ihmisen pystyyn? - Jos se ottais oikeesti niin kovasti aivoon että räjähtäisin ni kyl mie pystyisin. Mut tälläsen saatte nähä ehkä about kaks kertaa miu elämän aikana.
Tekeekö koskaan mieli tehdä niin? - Tekee kyllä, mut saan rauhoteltua itteni. Ei se pystyyn haukkumine kuitenkaa auttais asiaa yhtään.
Haluaisitko joskus raivota kaverillesi pää punaisena? - En mie nyt raivota haluu. Miks ihmeessä.
Vihaatko jotain ihmistä? - Muutamia juu.
Mitkä piirteet ovat vihattavia ihmisessä? - Hmm. Välinpitämättömyys, töykeys, itsensä asettaminen muiden yläpuolelle. Ja sellainen ajattelutapa että ite on aina oikeassa ja ei koskaan sano mitään väärää. Ja jos on niin huono häviäjä, että satuttaa voittajaansa henkisesti tai fyysisesti.
Oletko koskaan suuttunut verisesti jollekin? - Olen.
Onko viha terve tunne? - Jos se pysyy hallinnassa, se on. Väkivaltaisuus ei ole tervettä.
Tekeekö sinun koskaan mieli räyhätä ilman syytä jollekin? - Anteeksi äiti.

RAKKAUS
Mitä rakkaus on? - Sitä että välittää toisesta hyvin paljon, ikävöi kun ei voi nähdä rakastamaansa, kunnioittaa toista ja hänen mielipiteitään ja tekisi mitä tahansa toisen hyvinvoinnin ja onnen eteen.
Rakastatko itseäsi? - Se riippuu aina päivästä ja mielialasta. Joskus oon ihan kiva, joskus vihaan.
Onko tärkeämpää rakastaa itseään vai muita? - Jos ei rakasta itteään, joutuu helposti muiden jalkoihin, jos rakastaa vaan itteensä niin muut ympäriltä kaikkoaa. Eiköhä se oo niin että kannattaa rakastaa sekä itteään ja muita ihmisiä suht tasavertaisesti.
Kerrotko koskaan kenellekään, että rakastat häntä? - No mussukoille ja ystäville ja sukulaisille ja. Aina välillä.
Oletko rakastunut? - Nääh.
Onko rakkaus tärkein tunne mitä voi olla? - Ei se varmaan tärkein ole, mutta yksi ihanimmista (tai kauheimmista).
Ketä ihmisiä rakastat? - Mussukoita, ystäviä, perhettä. Hm.
Onko rakkaudessa kaikki keinot sallittuja? - No ehkä menis liian pitkälle jos menis leikkaamaa rakastamansa ihmisen puolison kaulan auki. Eli ei.

ONNELLISUUS
Mikä tekee sinut onnelliseksi? - Ystävät, hyvä seura, olo, että on välitetty. Myös se, jos hymyilee muille ihmisille ja saa hymyn takasin. Ja sdfldmvckfo. Krhm.
Voisitko olla onnellinen ilman rahaa? - En uskois.
Kestätkö epäonnistumista? - Aika huonosti, mutta kyl se aina siitä. Elämä jatkuu jne o/
Tuleeko onnellisuus sisältäpäin? - Hmm. Kyl se tulee.
Pystytkö olemaan onnellinen toisen puolesta? - Kuten eilen varmaan Juho, Julia ja Pinja (+ kymmenisen muuta ihmistä) huomas, ni voin. Khm.

USKO
Uskotko että on olemassa joku juuri sinua varten? - Köhh. En nyt ehkä ihan näin. Kirjaimellisesti.
Jos menettäisit kaiken, riittäisikö sinulla uskoa parempaan? - En usko. Jos menettäisin kaikki tärkeet ihmiset, en pärjäis. Todennäkösesti tapattaisin itteni siinä. 8)
Uskotko onnistuvasi asioissa? - Aina välillä saan valettua itteeni sen verran päättäväisyyttä.
Uskotko parempaan huomiseen? - Nah, elän päivän kerrallaan. Tietenki jos on ollu erityisen huono päivä, niin uskon että seuraava päivä voi olla jo parempi.

TOIVO
Toivotko, että eläisit ikuisesti? - Jos joutuisin elämään yksin ilman rakkaita ihmisiä, niin en. Toisaalta ois se siistiä nähä, miten tää maailma etenee tässä ja sitten loppujen lopuks tuhoutuu. Ja jos pysyis nuorena.
Jos toivoo jotain oikein kovaa, voiko sen saavuttaa? - Realistisista toiveista uskon näin. Tullu ittelläni huomattua tää pari kertaa. Tälläkin hetkellä menossa muutama mahottoman ja mahollisen rajalla kulkeva toivomus, joihin tahon uskoa, vaikka periaatteessa tiedän, että se olis tuuria jos ne toteutuis.
Oletko koskaan toivonut mitään niin hartaasti, että olet tehnyt sen eteen paljon töitä? - Tähän on pakko laskea se, kun tein tosissani ysiluokalla töitä päästäkseni lukioon. Tein töitä, saavutin tavoitteeni, olen tyytyväinen.
Toivotko kenellekään koskaan huonoja asioita? - Aina välillä tulee tälläsiäkin hetkiä.
Millainen tunne toivo käytännössä on? - Pahan pistit, öö. ...en oikeesti osaa vastata tähä.

SURU
Onko suru koskaan hyvä asia? - Kyllä se on. Se opettaa. Suru on hyvä tapa käsitellä asioita, jos siihen ei juutu.
Voiko suruun kuolla? - Voi siihen.
Oletko usein surullinen? - En ole. Tässä elämäntilanteessa on pieni suru koputtelemassa koko ajan takaraivossa, mutta pystyn jättämään sen omaan arvoonsa. Se ei lähde sieltä muulla kuin yhdellä tavalla, ja se tapa on lähes mahdottomuus.
Millainen olet surullisena? - Herkkä, itken helposti. Ajattelen asioita paljon. Käsittelen surua itkemällä ja juttelemalla muiden kanssa.

ILO
Onko ilo yksi osa jokaista päivääsi? - Lähes jokaista. Iloitsen aika helposti pienistäkin asioista. Se ei aina ole kovin suurta iloa, mutta iloa kuitenkin.
Millaiset asiat tekevät sinut iloiseksi? - Onnistumisen tunne, ystävien onnistuminen, jos saan ihmiset iloiseksi ja nauramaan, halaukset, kehuminen. Ystävät.
Miten kuvailisit iloa tunteena? - Hmm, tääkin on paha. Hyvä, kevyt tunne. Sellainen, ettei mikään häiritse. Hymyilee ja nauraa rentoutuneesti ja nauttii olostaan.
Onko iloisten ihmisten elämässä paljon iloisia asioita? - Iloiset ihmiset ehkä käsittelevät asioita kevyemmin ja he iloitsevat pienistäkin asioista helpommin, joten uskon että juu.
Oletko iloinen ihminen? - Oon mie aika ilonen. Hymyilen ja nauran paljon. Iloinen ja energinen.
Oletko tällä hetkellä iloinen? - Hmm, oon mie ihan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.