IRC-Galleria

Hollywood, 20.5.2008Keskiviikko 21.05.2008 11:04

Ompas ollu mukavaa

Sunnuntai-iltana kaytiin vaha patikoimassa Runyon kanjonille kattomassa nakymia, mm. hollywood-sign ja kaupunkimaisemia. Loppuillalla oli hostellilla ilmanen stand-up komediashow, yhteensa viis eri esiintyjaa, muutama niista oli kuulemma ollu Jay Lenon showssa ja yhdella on oma show HBO:lla. Hemmetin hauskaa matskua, yleensa en valita stand-upista, varsinkaan teeveesta, mut livena oli kyl huippua:D

Maanantaina tehtiin monen tunnin kavelykierros Bel Airissa ja Beverly Hilssissa. Tuli nahtya mm. Playboy kartano, Aaron Spellingin kartano ja Elviksen kamppa, melkosia lukaaleita oli kyl. Beverly Hills oli just sellanen paikka, jonka olin luullut sen olevan. Maailman kuuluisimmalla ostoskadulla Rodeo Drivella vastaan kaveli Hiltonin Paris, jonka kans paasin myos yhteiskuvaan:) oli kyl tosi ystavallinen ja natimpi luonnossa ku telkussa. Illalla sit kaytiin hostelli-porukalla ajelemassa vaha limusiinilla. Hintaan kuulu ilmasta samppanjaa ja bissee.

Tanaan tiistaina hyppasin nahtavyysbussin ja kavin. mm. aviomiesten painajaisessa eli Beverly Centerin ostoskeskuksessa, La Brean tervakuopilla seka Farmers Marketilla ja The Grovessa. Paluumatkalla tormasin suureen valokuvausliikkeeseen, josta tuliki sit hommattua se aiemmin mainitsimani Canon EOS 400D -digijarkkaripaketti :)

Huomenna sit joko bussilla tai junalla San Diegoon...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.