IRC-Galleria

San Francisco, 24.5.2008Sunnuntai 25.05.2008 11:52

Viimiset paivat reissusta jaljella...

San Diego oli tosi mukava paikka ja kavellen melkein paasi joka paikkaan. Maailmankuulu San Diegon elaintarha ei mielestani vetanyt vertoja Singaporen ja Sydneyn elaintarhoille, mutta oli toki mukava paikka kavaista, samoin kuin Balboa Park, jossa hienoja rakennuksia, mukavia puistoja ja paljo ihmisia (kelista riippuen). En ois uskonu, etta etelaisessa Kaliforniassa joutuis paleleen toukokuun lopulla :D Losissa oli kyl lammin, mut San Diegossa ei.

Muuta mukavaa San Diegossa on mm. meren laheisyys; merimuseo oli tosi jees ja muutenki tuo merituntuu olevan lahella sydantani:) Perjantaina kavaisin myos parin tunnin patikkakierroksella Meksikon puolella, Tijuanassa. Oli kyl sellanen turistipyydys, etta oksat pois, nooh, tulipa taas yks maa lisaa vierailtujen maiden listalle:)

Olivat Hollywoodin hostellilla kammanny mun majoituksen kans, joten jouduin jaamaan yhdeks ylimaaraiseks paivaks San Diegoon ja samalla jouduin vaihtamaan hostellia, mut naihin tammosiin tilanteisiin on reissun aikana jo oikeestaan tottunu...

Aamulla oli aikainen heratys San Diegossa ja suoraan juna-asemalle, jossa jo Amtrakin Surfliner -juna oli tekemassa lahtoa Losiin klo 7:05. Losissa oli sit vaihto lentokenttabussiin ja ei muutaku kentalle. Kentalla Check-inissa olin n. 40min ennen lennon lahtoo, mut check-in automaatti valitti etta liian myohasta tsekata rinkkaa ruumaan, joten jouduin sit automaattisesti stand-by listalle seuraavalle lennolle tuntia myohemmin. Siina vaiheessa rupes vi..tusmittari nayttamaan punaista ja tuli mieleen jutut jenkkilaista lentoyhtioista; palvelu syvalta ja lennot myohassa jne... Paasin sit onneks koneeseen neljanneks (4) viimisena. Hyvana puolena taytyy sanoa lennon mukavuus (United Airlines), jalkatilaa oli yli puolet enempi ku aikasemmillani lennoilla ja muutenki mukavaa kyytia. Eivat tosin tarjoilleet ku virvokkeita, mut eipa se pahemmin haitannu n. tunnin lennolla.

Tanaan en jaksanu sit muuta ku kavasta pikaisesti tuolla San Franciscon Union Squarella tossa lahella, napsaisemassa muutama kuvatus ja samalla kavaisin imaisemassa burriton ja corona-oluen laheisessa ravinteelissa. Loppuillan kahtelin vaan leffaa ja ei muutaku unta palloon. Huomenna koitan herata aikasin ja suunnata kohti Chinatownia. Keskipaivalla joku hostelliporukasta vetaa ilmaisen kavelykierroksen mm. golden gaten sillalle jne... Maanantaina oon varannu retken Alcatrazille ja Angel Islandille ja tiistaina ois sit se Yosemiten reissu...:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.