IRC-Galleria

JustJack

JustJack

Tulossa: Popcult Helsinki sekä Helsinki Lolita Convention! <3

Selaa blogimerkintöjä

Ei luoja oikeesti...Torstai 09.07.2009 14:55

Huuto neti on niin täynnä ihan hullua porukkaa.
Olin sopinut nessin noudosta yhden myyjän kanssa, mentiin jukan kanssa sinne stondailee ja odottelee siihen mihin se ukko sanoi että pitää tulla. Oltiin varttia etuajassa sekä odoteltiin varttia yli vielä, eli puoli tuntia seisoskeltiin. Laitoin viestin, että täällä ollaan, ei vastausta.
Noh ei meillä koko päivää ollut aikaa odotella, joten lähdettiin sitten ja vasta kun oltiin yli puolen välin matkalla kotiin tuli viesti, että tule sinne ja sinne. Olin ihan ett wtf?!
No en mennyt, kun kotiinkin piti mennä. Myyjä suuttui ja alkoi häiriköimään puhelimella ja mailitse. Yritti soittaa mulle samana iltana jotain miljoona kertaa jolloin sitten sanoin jukalle et vastaa mun puolesta, että se pelästyy ja jättää mut rauhaan.
Siitäkös se hullu vaan riemastu.
Nyt sitten vielä viikko tän jälkeen saan mitä ihmeellisimpia maileja, että mun pitäisi tulla hakemaan konsoli koska hänen lapset ei muuten saa karkkia, ja että jos mä vaihdan mun antaman palautteen positiiviseks niin hänkin vaihtaa mun vaikken sitä ansaitse ja että olen kuulemma ihan pentu ja itkua tihrustan ja siis ties mitä. Sitten se kehuu itseään suuri sydämmiseksi ja että nuoria pitää ymmärtää (ei siis tiedä ensinnäkään minkä ikäinen olen) jne.
Mua vaan naurattaa nää sen mailit. Sitten se kuvittelee että tulen edelleen hakemaan sen konsolin, kaikens en solvauksen ja kiristyksen ja uhkailun jälkeen?! O.o
köh...

Se että sain häneltä negatiivisen palautteen ei mua häiritse ollenkaan, kun voin kuitenkin oman vastuakseni siihen laittaa. Muut saavat sitten päättää uskooko sen hullun kommenttia vai mun yli sataa muuta posiviista kommenttia >=)

Plus vastailen sen maileihin nyt sitten jotain shittiä, ja katon huomaako se etten oikeesti ota mitään mitä se sanoo niin todesta..


Sitten yksikin nainen jolta ostin sen kuusnepasen niin laitto mun kommentteihin että "yritti saada alennusta epärehellisesti!" ja surullinen hymiö! xD repesin niin totaalisesti!!
Kun tilanne oli se että toinen ohjain ei toiminut!! Fakta!! ja mä kysyin häneltä että voinko saada osan rahoistani takaisin tästä hyvästä, hän itse tuli kiltisti noutamaan ohjaimen takaisin ja antoi mulle rahaa takaisin. Oletin että asia on kunnossa sillä koska kukaan ei häntä pakottanut antamaan sitä takaisin. Hän itse suostui kun kysyin. Huuto netissä ei ole kellään palautus pakko tai mitään muutakaan, se on myyjän oma päätös. Hän sitten katui tätä päätöstä ilmeisesti ja alkoi samala iltana, enemmänkin yönä pommittamaan mun puhelinta soitoilla, ja sitten mailitse alkoi ruikuttamaan että hän haluaa koko konsolin takaisin ja että ohjain ei maksa sen vertaa mitä hän mulle antoi ja perutaan kaupat jne. Johon olin sitten todella hämmästynyt koska kaupat oli jo tehty ja mulla ei ole mitään palautus pakkoa.

Ihmeellistä miten aikuiset ihmiset ei pysy päätöksissään eikä osaa käyttäytyä....

Ihan ihme porukkaa...
onneksi voi jättää palautetta asiasta että osaavat sitten edes muut edes varoa.


>_>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.