IRC-Galleria

JustJack

JustJack

Tulossa: Popcult Helsinki sekä Helsinki Lolita Convention! <3

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.07.2009 19:25

Homopareille ei saisi antaa lasta siksi, että lasta tullaan kiusaamaan ja sitä ei voi hyväksyä? että se olisi lapsen uhraamista silloin?


No miksei kukaan sitten puutu siihen, että samalla ajatusmallilla pitäisi tummaihoistenkin lapset kieltää, koska niitäkin tullaan kiusaamaan ihonsa takia. Entäs sitten alkoholistit jotka hakkaa lapsensa kuoliaaksi, entäs välinpitämättömät vanhemmat joiden takia lapsi tappaa itsensä?! Se on mun mielestä uhrausta, että tyhmille vanhemmille annetaan lapsi, ei se että homoille annetaan lapsi.
Jos kiusaamiseksi tuleminen on syy olla antamatta laspsen saannin oikeutta homoille, niin sitten se sama oikeus pitäisi kieltää varmaan yli 80% koko saakelin ihmiskansalta!


Lapsella on suurempi mahdollisuus elää terveessä rakastavassa ympäristössä ja kasvaa terveeksi aikuiseksi ja onnelliseksi homoparin kanssa, kun monella on alkoholisti heteron kanssa, tai välinpitämättömän heteron kanssa, tai yksinhuoltaja heteron kanssa.

Se että onko kotona kaksi äitiä tai kaksi isää sen sijaan että on yksi molempia tai sitten vain yksi ylipäänsä, ei vaikuta siihen onko lapsi onnellinen vai ei!! vaan millaisia vanhempia ne ihmiset ovat!!!
lapsia kiusataan miljoonasta eri syystä, ja vain sillä on väliä puututaanko siihen, ja onko lapsella kuitenkin omassa kotonaan turvallista olla!!!! miten lapsen kehitystä tuetaan kotona?
ollaanko kotona välinpitänättömiä sen suhteen että lasta kiustaan, jolloin siitä tulee iso asia ja usein päätyy tuhoamaan lapsen tulevaisuuden (kuten monessa hetero perheessä, tarvitseeko mun oikeasti mainita nää saatanan kouluampumis tapaukset jossa vanhempina oli heterot, ei homot!!). Vai onko kotona terveet vanhemmat jotka opettaa lapsen ymmärtämään, että kiusaajia on aina kaikillalla, ja niistä voi selvitä kun osaa puolustautua, ja se ei ole lapsen vika että kiusaajat kiusaa, ja sitä ei tarvitse sietää, ja sen voi saada kuriin, jolloin kiusaaminen todella loppuu kun siihen oikeasti puututaan eikä vain leikisti. Ja lapsi tietää myös että vaikka koulussa on pari idioottia jotka kiusaa, niin kotiin voi tulla ja olla turvassa ja rakastettu. Eikä kiusaaminen silloin tuhoa lapsen elämää eikä identiteettiä, kun vanhemmat osaavat suhtautua siihen oikein ja puuttua siihen ennen kuin jotain pahaa ja peruuttamatonta tapahtuu.


Se, että jollekin teinille annetaan lapsi vain sen takia, että se voi sen sitten hylätä, on lapsen uhraus. Se että alkoholistille annetaan lapsi vain sen takia että se voi sitä pahoinpidellä ja sitten myöskin hyljätä, on lapsen uhraus!!! Se että lapsi annetaan hetero miehen kotiin vain että tämä voi hyväksi käyttää tytärtään, niin se on lapsen uhraus!!!!
EI SE ETTÄ SE ANNETAAN HOMOPARILLE JOKA TEKEE KAIKKENSA ETTÄ SE LAPSI ON ONNELLINEN JA TERVE!


Tästä en muuta mieltäni. Homopareille lapsen saannin oikeuden antaminen ei ole lapsen uhraus, vaan siunaus. Koska moni homopari tulee olemaan helvetin paljon parempia vanhempia kuin moni heteropari ikinä!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.