IRC-Galleria

JustJack

JustJack

Tulossa: Popcult Helsinki sekä Helsinki Lolita Convention! <3

Selaa blogimerkintöjä

Ennakkoluulot ovat opittuja! Yksikään lapsi ei tässä maailmassa ajattele heti synnyttyään, että homous on sairaus! (Etenkin kun se ei ole, kun sitä esiintyy niin eläinmaailmassa kun kautta historian sivun). Lapset opetetaan ajattelemaan niin omissa perheyhteisöissään!

Mua kiusattiin mun lihavuuden takia, koska mun kiusaajalle oli kotona opetettu, että lihavat ovat erillaisia, ja lihavia saa kiustata, koska he ovat lihavia. Hänelle opetettiin, että lihavat ovat vähempi arvoisia, sekä laiskoja ja tyhmempiä kuin muut ihmiset, vaikke näin ole.
Ei se poika automaattisesti näin ajatellut, vaan hänelle opetettiin tämä käyttäytymis malli. Hän otti mallia isästään joka haukkui lihavia ja nauroi heille. Jos isi tekee niin, niin sen on pakko olla silloin oikea tapa suhtautua niihin ihmisiin. Ja lapsella ei vielä siinä vaiheessa ole kapasiteettiä kyseenalaistaa tätä käyttäytymismallia, vaan sitten sisäistää sen, eikä pääse siitä eroon enää aikuisiälläkään välttämättä.


Ihmiset kieltäytyvät näkemästä sen mikä tekee kiusaajasta kiusajaan! Perheiden ongelmia ei käsitellä, niistä vaietaan. Oma isänikin oikeuttaa oman käytöksensä sanomalla "no se on tämä meidän perheen tapa aina vaieta asioista..." ihan kun hän olisi tääääysin kykenemätön vaikuttamaan omaan käytökseensä. Ja se on täyttä paskaa.


Mä en suostu siihen, että homojen oikeuksia sorretaan siksi, että ihmiset kieltäytyvät käsittelemästä kiusaamista. Se ettei pysty kohtamaan omia ongelmiaa ja kasvattamaan omasta lapsesta ennakkoluulotonta ja ymmärtävää ihmistä, ei oikeuta muiden oikeuksien sortamista!
Homot ovat ihmisiä kuten mekin!!! Ja homoperheessä asioista edes puhutaan avoimesti ja lapset ovat rakastettuja!!! Ja sellaisten perheiden lapset menestyy ja pääsee pitkälle vaikka heitä yritettäisiinkin kiusata!
Heterot ovat niitä jotka ovat sulkeutuneita, eivätkä pysty käsittelemään ongelmiaan, eivätkä pysty auttamaan lasta jos häntä kiusataan.
Kiusaaminen ei ole maailman loppu, jos lapsi kasvatatetaan ymmärtämään kiusaajiaan ja puolustautumaan heitä vastaan, ja sen kaiken pohjana on rakastava ja ymmärtävä ja luotettava perheympäristö, jonka homoparit varmasti antavat lapsilleen, koska he ovat alunperinkin joutuneet taistelemaan jo edes saadakseen lapsen. Sekä taistellakseen saadaakseen omat oikeutensa, joten he eivät jätä lasta omaan nojaansa ja anna lapsen kärsiä!!

Heteroiden lapset kärsii monta kertaa enemmän, ja siitä kukaan ei puhu!!!
Mutta auta armias kun puhutaan homojen oikeuksista, hirvee mäkätys että ei saa lapsia, ei saa parisuhdetta rekisteröidä, ei saa ei saa ei saa! Voi vittu ihmiset!!
Sillä että kiellätte homoilta oikeuden lapsiin tuette ennakkoluuloja sekä syrjintää ja samalla viestitätte maailmalle että kiusaus on hyväksytty ja sitä pitää vain sietää, ja se on oikei jos ei tahallaan altista lasta sille. Se on ihan yhtä paha ettei sitten koskaan tee sille mitään vaikkei sille tahallaan altsitanutkaan!!!!!!!! Ei se ketään auta että tokaiset siihen vain, että en mä tahallani antanut mun lapsen lihoa ja joutua kiusatuksi. Tai en mä tahallani nainut alkoholistia joka tuhoaa mun lapsen itsetunnon jonka takia se joutuu kiusatuksi kun ei osaa olla sosiaalinen tai puolustaa itseään. Ihan vitun yhtä paha!!!!


Ja kun ei ihmiset valitse olla homoja, sellaiseksi synnytään, eikä se ole sairaus!!!!
Olisi pikkuisen eri ääni kellossa jos itse olisi syntynyt homoksi, mutta koska ei ole niin sekö muka antaa oikeuden sortaa muiden oikeuksiako!??! HÄ?!?!?! NIIKÖ!?!? SEKÖ ETTÄ OLET ENEMMISTÖÄ NIIN SULLA ON OIKEUS SORTAA MUIDEN OIKEUKSIA?!?!?!?!


Se että lapsi on homopariskunnalla, ei automaattisesti tarkoita sitä, että lapsi tulisi kärsimään, tai tulisi kiusatuksi. Päin vastoin. Ihmiset jotka käyttää monta vuotta siihen että he uhraavat niin paljon elämästään saadakseen sen lapsen, tuskin seisovat tumput suorina siinä vaiheessa kun lapsi kertoo että häntä kiusataan. He tulevat tekemään kaikkensa, että se lapsi kasvaa terveessä ympäistössä ja ymmärtää, että ne idiootit jotka vaivautuu kiusaamaan muita vain siksi, että jollain on kaksi äitiä tai kaksi isää, niin ovat onnettomia eivätkä osaa käsitellä sitä, joten heidän on pakko tehdä muillekin paha olo, ettei oma paha olo tuntuisi niin suurelta.

Ja jos sitten mainitaan vielä se, että lapsella pitäisi olla äiti sekä isä hahmo, niin jälleen, entäs sitten yksinhuoltajat? tai ne perheet joissa jompi kumpi vanhempi hylkää? Tai kenties molemmat?
miksette käytä energiaa sen vastustamiseen, että alkoholisti isä hakkaa äitiä, tai äiti lähtee toisen miehen matkaan tai muuta??? Vai onko se niin vitun tärkeää olla se mies ja nainen, vaikka sillä uhalla että ne molemmat on yhtä hulluja ja lapsi ei saa kummastakaan hyvää mies ja nais mallia, mutta kuhan on noin näön vuoksi kummatkin?!?!
Hahhah... En usko.


Mutta kun puhutaan homoista niin voi iiks. T_T


Omia ongelmia, ja heteroiden huonoja vanhemmuus malleja ei käsitellä, niihin ei puututa, heteroiden lasten huonosti vointiin ei puututa, mutta kuhan homot ei saa lapsia niin kaikki on hyvin.

Vittu jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.