IRC-Galleria

JustJack

JustJack

Tulossa: Popcult Helsinki sekä Helsinki Lolita Convention! <3

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.07.2009 10:30

miksi juuri homojen oikeuksia sorrettaan tässä asiassa? miksei ole sitten itsetsään selvää ettei lapsia "uhrata"myöskään alkoholisteille ja narkkareille?! miksi juuri homot eivät saa oikeuksia? miksi juuri heteroilla on tämä oikeus?? mikä tekee alkoholisti narkkari heterosta oikeutun vanhemman enemmän kun homosta??

Vaikka kyse ei ole siitä edelleenkään että lapset"uhrataan" siksi että jollain olisi oikeuksia, mutta jos asiaa katsotaan siltä osin niin sittenhän me jo uhrataan koko ajan lisää lapsia että heteroilla olisi oikeus vanhemmuuteen, vaikka he sitten hylkääväät lapsen, hakkaavat, hyväksikäyttävät ja tekevät kaikkensa että lapsi on onneton, mutta koska ihminen on hetero niin se on oikei silloin? mutta homot ovat alempi arvoisia automaattisesti joten heille ei voi antaa mahdollisuutta rakentaa onnellista perhettä?

Jos me katsotaan asiaa tuolta kannalta, että lapset uhrataan muiden oikeuksien vuoksi, niin silloinhan me ollaan uhrattu jo iso kasa lapsia, vain koska heteroilla on oikeutensa!!
Kuinka moni lapsi kuolee tyhmän, osaamattoman, välinpitämättömän ja sairaan heteron käsiin???!!

Miksei me tehdä jotain sen puolesta että jokainen vanhemmaksi haluava tekisi jonkun "ajokortin" tapaisen, että voitaisiin varmistaa, että lapsi edes pysyisi elossa tämän vanhemman kanssa ja olisi suurempi mahdollisuus olla onnellisuuteen, kun se että kielleettään homo hankkimasta lapsia, etenkin kun se seksuaalisuus ei liity mitenkään sen lapsen tulevaisuuteen....


Miksi heteroilla on suurempi oikeus tehdä lapsi sitten onnettomaksi kuin homon?
En vain yksinkertaisesti ymmärrä tätä.


Me ollaan kaikki ihmisiä, ja se onko meillä kummpanina samaa sukupuolta edustava vai vastakkaista sukupuolta edustava ihminen ei määrittele ollenkaan sitä onko lapsi onnellinen vai ei.
Vaan se millaisia ihmisiä me ollaan.....


Homoja on vain kiva sortaa, ilmeisesti T_T

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.