IRC-Galleria

EroTiistai 22.01.2008 23:35

Nyt se sitte tuli. Ero. :(
Nimittäin vanhasta nojatuolista. Se lähti tänään uuteen kotiin. Se oli viimenen, mitä oli jäljellä siitä kun muutin aikanaan kotoa pois vuonna -94. Isältä sain kyseisen vanhan nojatuolin ja kattolampun, mummolasta sängyn ja vanhasta pankkisalista pelastetun palvelutiskin pätkän, joka palveli kirjoituspöytänä, äidiltä verhoja, mattoja, pöytä telkkaria varten, jalkalamppu jne. Äidin mieheltä pieni vaatekaappi. Uutta sentään ostettiin yksi pieni hyllykkö.

Oli se aikaa. Meitä asui aluksi kolme samassa kämpässä. Keittiönpöytä ostettiin kirpparilta ja jokainen toi omanlaisensa tuolin, joten keittiö oli aika hauskan näköinen. Jokainen oli myös kotoisin eri suunnilta ja aina kun väki kävi kotonaan niin jokaisella oli oman näköinen maitopurkkikin kaapissa-kaikkien kotipaikkakunnille eri meijerit tai mitkä lie toimitti maitoa kauppoihin. Ei menny maidot sekaisin. :)

Pikkasen tosin kolmiossa kaikui kun ei tavaraa ollut kämppä täynnä. :) Mutta hauskaa oli! Paras vuosi ikinä oli asua Loimaalla etenkin kun Miia oli kämppiksenä! Terkkuja jos tänne eksyt!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.