IRC-Galleria

Kätchä

Kätchä

hihhuliheei vittu

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 04.04.2009 16:53

eilen oli kyl hauskaa. :) oltii eka kaisikses dokaa, sit siin tennarin ees ja sit lopult kiasmal. no omat porukat lähti nii jäin siihen sit tutustuu uusii ihmisii. :D vaik yhen niist tiesin entuudestaan. No soitetaa Jonnalle ja mennää kivikkoon johonki bileisiin ku alkaa olee kylmä. :D siel oli kyl hauskaa, tuntuu vaa jotenki ett nolasin itteni siel tms. :D vaik siin muutama tunti myöhemmin mut heitettiin sit kivikon bileist ulos, enkä muista mikä se syy oli, joku ihan ymmärrettävä se oli (tyylii en tunne sua, ja jengii pitää vähentää tms).

No ei mua muuten vituttanu, ei oikeestikkaa yhtään, mul oli ollut hauskaa ei siin mitää. :D

mut myöhemmin sit alko pikkasen ku olin eka siin ulkon ettimäs bussipysäkkii about puoltuntii.
no löysin mä dösärin sit ja katon kelloo millo se dösä tulee.
ja kas, yötaksa on alkanut. Soitan siit faijalle, ett se ois tullu hakee mua. Mut kello oli jo niin paljon, nii se oli jo nukkumas. Aloin siin sit pähkäilee ett mitä vittuu täs tekis ja kui mä pääsen himaan jne.

no, mä "viisaan" ihmisen alan liftaa sit ja sit sainki heti kyydin. Pelotti kyl ihan sikan, ku se äijä oli ulkomaalanen.. (anteeks yleistys). Mut se oli tosi mukava, jauhattii sen kaa jtn paskaa siin ja sit huomasinki ett kas, ollaa mun dösäreil (vuokis päin). Kävelen siit himaa ja rojahdan sit sängylle ja katon kelloa.

sit huomaan ett se on yks yöl.
Eli olin kattonut kelloo ERITTÄIN PAHASTI VÄÄRIN ja liftanut sitten turhaan. :D no, ei vituta yhtään, oli kyl ihan mielenkiintosta vaik riskinsä siin oliki, ett älkää pliis huutako. :D

mut kiitti illast kaikille, oli oikeestikki hauskaa!!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.