IRC-Galleria

Jooootaaakiii soinee päässä. Lauantai 28.02.2009 14:28

Työssäoppimispaikkahakemusjokusellanen meni äsken. Pyysin niiltä pikaista vastausta, so we'll seeee. Pitäis kai mennä käväsemään tänään täs pian kaupungilla. Joos mä nyyyt siiiis jaaksaaaan. Parin paskapäivän jälkeen tuntuu siltä, että oon ehkä taas elossa. Tuntuu tosin myös siltä, että mun pitää ruveta joko meditoimaan tai joogaamaan tai molempia. Jotain mielenrauhaharjoituksia joka tapauksessa, koska mä oon ihan jumissa ja jotenki tukossa. Lisäämme siis hikiliikunnan yhtälöön. Rupean vittu hölkkäämään Mindan kans. No, viimeistään sitte ku se on iso. Mutniin tää olo on kait jotenkin sidoksissa siihen, että oon ollu kaks päivää periaatteessa yksin (no eilen vaan iltapäivästä lähtien) ja tänään laittauduin properly. Meikkasin ja kaikkea. Pinkki kauluspaita ja musta liivi päällä. Liituraitahousut. Hiukset ponnarilla. Näin tosin unta että mä värjäsin ne violetiksi, mutta ehkä ei. Toisaalta ois kiva. Toisaalta taas ei. Emmätiedä.

Katoin muuten eilen jonkun videon, jossa kaks likkaa keskusteli huorausbisneksestä. Tai en mä tiedä oliko se ihan huorausta, mutta siis kai periaatteessa. Paitsi että ne kyllä harrasti seksiä toistensa kans. Mutta ne puhu koko ajan rahan tienaamisesta ja siitä, kuinka niitä ärsyttää naiset jotka harrastaa seksiä naisten kanssa pelkän rahan takia, eikä myös sen takia että ne tykkäis siitä. Jotenkin se oli ihan helvetin mielenkiintoista, miten ne jutteli niin avoimesti siitä. Siis se että se oli niille niin todellista, arkipäivää. "You're probably gonna make a lot more money than you think you are." Sitä paitsi se nuorempi likka oli ihan vitun hot.

Nyt mä tsekkaan tilin rahatilanteen ja päätän sitten, minne lähden vai lähdenkö minnekään. No kyllä mä lähden. Mä kaipaan ihmisiä. Tuntemattomia. Kauniita naisia, joille voi virnistellä merkitsevästi ja katsoa miten ne reagoi. Myyjiä, joille voi sanoa hymyillen hei. Miehiä jotka yrittää huomaamattomasti tuijottaa mun persettä. No, niitä mä en kyllä oikeastaan kaipaa. Mutta ne on osa kokonaisuutta.


Aijoo. Mä saan pikkusiskon. Siskopuolen, mutta siskohan se on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.