IRC-Galleria

It's that simple. Lauantai 14.03.2009 20:37

Mä en tiennytkään että Suomessakin on oikeen keskusteltu tästä asiasta. The thing is, että jos oikeasti näin moni ihminen muuttaa asenteensa, elämänsä, itsensä, niin minkähänlainen vaikutus sillä on koko maailmaan?

Joku tuolla samaisella sivustolla sanoi, että hän halveksii kovasti "amerikasta tullutta periaatetta, että ihmisen pitäisi saada kaikki mitä haluaa". Kaikki, mitä ihminen pohjimmiltaan haluaa, on olla onnellinen. Onko se paha asia? Ei minusta. Ja toinen juttu tuon saman henkilön sanomana oli jotain että hänen mielestään on törkeää, miten "tämän periaatteen mukaan täytyy pysyä kaukana ihmisistä joilla menee huonosti ettei se huono fiilis vaan tartu itseen". Ei se nyt ihan niin mene. Eikä kukaan ole vastuussa kenestäkään muusta, jokainen on itse vastuussa itsestään ja omista ongelmistaan. Okei, niistä voi jutella, ja sitä jolla menee huonosti voi auttaa kertomalla mitä asialle kannattaa tehdä. Mutta itsesäälissä kieriskely ja kaiken paskan vatvominen, asenne "voi vittu että menee huonosti" on täysin hyödytöntä, etenkin jos on jatkuvasti sitä mieltä ettei mikään voi muuttua paremmaksi. Ei se voikaan, jos uskoo niin. Jos ei edes halua, että se muuttuu.

Olen miettinyt viime aikoina, että kun mä uskon tähän, niin kai mä periaatteessa uskon samaan jumalaan kuin kristityt. Erona lähinnä se, että en oleta siihen liittyvän mitään varsinaista henkilöä, vaan että se on henki joka on kaikkialla ja jota jokainen voi positiivisten tunteidensa kautta käyttää hyväksi. Rukoilemistahan on se, kun minä istun illalla kynttilöideni edessä ja kiitän kaikesta mitä mulla on. Tarkemmin ajatellen mä en tiedä onko tämän ja sen toisen uskon välillä mitään ristiriitaa. Kyse on kiitollisuudesta. Onnellisuudesta. Siitä, että tehdään muille se mitä halutaan muiden tekevän itselle. Ja tietenkin siitä, että uskotaan unelmiin, luotetaan siihen että kaikki menee hyvin. Tiedetään, että tässä voi käydä ainoastaan hyvin.

Hassua, miten tämä asia on sopusoinnussa sekä tieteen että useimpien uskontojen pääpiirteiden kanssa. Sitähän mä olen aina ajatellut: että kaikki uskoo kuitenkin samaan asiaan.



(Lainaukset mtv3.fi:stä.)


"Vetovoiman laki toimii joka tapauksessa, uskoi siihen tai ei. Sitä on pystytty tutkimaan kvanttifysiikan avulla. Se tarkoittaa, että kaikki asiat, kuten ihmiset, esineet, tapahtumat, ovat energiaa – ja niin on ajatuskin. Ajattelemalla oikein virittäydyt oikealle taajuudelle ja vedät magneetin lailla haluamaasi asiaa puoleesi."

"Ne, jotka ovat sitä kokeilleet, tietävät sen toimivan. Itse asiassa sillä, miten vetovoiman laki toimii, ei ole merkitystä. "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.