IRC-Galleria

Carbitchia juutuubista. Torstai 19.03.2009 13:10

Vähän naurettiin eilen Villen kans, ku yhen hevarityttösen bokseri paskoi keskelle tuota ajotietä joka menee A- ja I-talojen välistä. Sitte joku ulkomaalainen mies käveli niitten ohi ja se tuijotti sitä paskovaa bokseria vaikka kuinka pitkään.

Vapaata today, tomorrow, toyota ja sunnuntai. Siis lauantai. Oli vaan pakko imitoida automainosta for some reason. Tänään pitäis kait tehdä minishortsieni poikkileikkauskuvia ja työjärjestystä, muttah saapa nähdä. Suunnitelmissa myös siivota hieman. Illalla lukioon bilsantunnille. Se tyttö, joka on sekä mun bilsan- että ruotsinryhmässä on ihan vitun söpö. Näyttää ihan pojalta, surprisingly. Mä tunnun vetävän puoleeni poikamaisia tyttöjä jotka on ihan sairaan söpöjä.

Olen nähnyt viime aikoina aika kiehtovia unia liittyen kahden vuoden takaiseen pitkäaikaiseen ihastukseen (en kyllä tiedä olenko vieläkään päässyt siitä ihan yli). Ja elämässä on tapahtunut aika kiehtovia juttuja. Mm. tiistaina niitä tapahtui harvinaisen paljon. Tiistaina oli myös Tämä toimii -tapahtuma. Ala-asteikäisten lelukilpailu, yeah. Mä kuvasin siellä ja sain mä yhden ryhmän ohjattavakseni sitten kun ne meni teknoradalle. Titekolmoset oli siellä. And that was very confusing. Kakkosetkin näin vilaukselta, eli siis ex-luokkani, mutta ne ei tainneet huomata mua. Enkä mä nähnyt kuin Ollin, Jarnon, Markon ja sen yhden jonka nimi on totaalisesti unohtunut. Kolmoset oli ihan omituisia. Luultavasti siksi, että olen Villen tyttöystävä. Tuntui että ne kaikki oli kauhean kohteliaita ja varovaisia puhuessaan mulle. Reetta kehui mun kampausta ja oli ihan onnessaan kun se näki mut siellä.

Eilen sitten kuosittelin kaavani valmiiksi ja tein mä jo vähän niinkun leikkuusuunnitelmankin. Tehdään siis ensin proto jostain koulun kankaasta, in my case valkoisesta gabardiinista, ja sitten vasta omasta kankaasta se lopullinen. Mä tosin uskon aika vakaasti, että saan protostakin ihan käyttökelpoisen.


Mutta nyt mä taidan uppoutua musiikin ihanaan maailmaan. Ville vei aamulla mun rikki purrut kuulokkeet kouluun ja se vissiinkin korjaa ne. Osaisin mä kyllä itsekin, mutta en satu omistamaan juotosvälineitä. Ja se osaa sen kuitenkin paremmin, kun se on tehnyt sitä kaksi vuotta pitempään kuin minä. Isompimuistinen mp3-soitin etsinnässä. En kestä enää yhdellä gigalla.


Vähän muuten kirjotin äsken nopeaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.