IRC-Galleria

Opettakaa minut nukkumaan. Maanantai 11.05.2009 16:22

Mä en osaa enää. Se johtuu varmaankin siitä, että sängyssä ei ole lakanaa. Mulla on onneksi suunnitelma. Pesen toisen täkkipussin käsin ja toivon että se kuivuu iltaan mennessä ja käytän sitä lakanana ja laitan sen puhtaan täkkipussin täkin päälle. Meillä on kyllä ollut ihan lakanoitakin, mutta vihreä on kadonnut mystisesti (luultavasti Marttilan kortteerin pesutuvan kuivaushuoneeseen) ja se sininen on Evijärvellä, koska äiti ei katsonut tarpeelliseksi laittaa sitä meille mukaan pestyään huvikseen ne pyykit mun puolestani. Ehkä mä vaan menen Anttilaan ja ostan kasan lakanoita ja henkareita. Ratkaisisi useammankin ongelman.

Tänään kotona ja huomenna kymmenen aamu. Meille tuli entisen asukkaan postia ja mua vähän vituttaa. En nukkunut koko yönä, koska olo oli hirveä ja raavin itseäni joka puolelta koko ajan. Enkä tajua miksi. En vaan pystynyt lopettamaan. Sairasta jos jotain. Ja kuvottavaa. Yön pimeimpinä tunteina (joina ei kuulunut edes autojen ääniä Ruukintieltä, mikä on jo aikamoinen saavutus,) nousin ylös ja kävin pesemässä käteni ja meinasin oksentaa sisälmykseni pihalle. Vältyimme kuitenkin välikohtaukselta, kun hakeuduin mahdollisimman nopeasti takaisin vaakatasoon. Ville laittoi kätensä hetkeksi mun kyljen päälle ja jatkoi sitten nukkumista. Kai sekin oli hereillä. Aamulla nukuin muutaman tunnin sen ansiosta, että tajusin laittaa täkin itseni alle. Rauhoituin melkein heti sen tehtyäni. Sitten heräsin joskus seittemän jälkeen ja säikähdin, kun Ville ei ollutkaan vieressä vaan istui koneella, ja mulla oli jostain tuntemattomasta syystä aamutakki peittona. Ville sen oli siihen sitten laittanut. Pelkäsi kuulemma että mulla oli kylmä. Ehkä mulla olikin.

Olis aika kivaa olla normaalissa kunnossa joskus. Oletan sen edellyttävän sitä, että tämä kämppä on jonkinlaisessa järjestyksessä, mutta kuinka mä järjestän yhtään mitään, kun en jaksa edes seistä hetken aikaa?


Huooooh. Pitäis vielä hoitaa ihmissuhteita tässä tämän viikon aikana. I'm oh so into it.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.