IRC-Galleria

Taidan tehdä maijut ja nukkua parvekkeen ovi auki. Ehkä välttyisin kerrankin siltä aamuyöheräämiseltä. Alan tosin epäillä, että se johtuu siitä, kun liikenne hiljenee sillon. Sillon on ihan hiirenhiljaista. Joten, hmm, korvatulpat? En diggaa. No. Jaa-a. Luultavasti alkuiltaan sijoitettu hikilenkki ja sen jälkeinen suihku lopettaisivat tämän, mutta eipä taida tuollainen onnistua. Ainakaan näillä opiskeluaikatauluilla.

Menen vielä tekemään viimeiset bilsantehtävät ja sitten saa luvan riittää.

MUTTA. Ruotsin kuuntelukokeesta kymppi! Täysi ja puhdas. Edellisestä tuli seiskapuoli ja vähän vitutti. Mutta tänään olin skarppina kuin porkkana. :))


Minda sukeltaa vesikupissaan. Hoaah.

Aijoo, Ville on ostanut auton. Joku Toyotan rotisko se vissiin on, en mä tiiä ees kun ei se suostunu kertomaan. Huomenna nään sen. Ville ehkä hakee mut koulusta. Vähän weirdoa. Sekin, kun se tänään sanoi että se ei jaksa lähteä enää ajamaan Seinäjoelle. Hha. Oon muuten vähän loukattu, kun Villelle tuli tänään postissa joku Welcome to Seinäjoki -paketti missä oli kaikkia hienoja juttuja, niin eipä ole mulle sitten tullut, vaikka minäkin olen nyt seinäjokelainen. Fuckers! Täytän sentään tänä vuonna kahdeksantoista. Ja minähän nyt sentään olen aikuinen! (Aina joskus.)
Ja on muuten jotenkin hullua, että Seinäjoella on yli 56 000 asukasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.