IRC-Galleria

:/Maanantai 20.07.2009 15:16

Höh. Ulkona tulee vettä kaatamalla. Mun piti mennä tänään shoppailemaan ja käväsemään kultasepänliikkeessä. (Toiset korvanreiät ja yks toinen juttu kans.) Aamulla vaan tihuutti vettä ja aattelin, että kyllä sinne nyt viittii mennä kävelemään. Mut ei kyllä tuohon kaatosateeseen enää. Ei kauheesti huvita olla uitettuna koirana jossain ahtaassa sovituskopissa. Tai siellä kultasepänliikkeessä, jossa myyjät sitte kattois nenänvarttaan pitkin. No, sitä ne varmaan tekis joka tapauksessa. Mut ärsyttää, kun kerrankin olis kokonainen päivä aikaa olla kaupungilla, niin sitte sataa. Eikä se haittais jos mulla olis auto käytössä tai jos asuisin lähempänä keskustaa, mutku asun täällä jossaki ja keskustaan on kaks kilometriä ja se pitäis kävellä.

Aamulenkillä näin lähinnä myrtyneen näköisiä ihmisiä. Tuli surku niitä. Yksinäinen postinkantaja ja äkeän näköinen koiranulkoiluttajatyttö. Sanoin sille hei, mutta se vaan katsoi ilkeästi.

Tein muuten lauantaina töissä jotku korsetin kaavat, pitää kokeilla niitä sitte tälllä viikolla. Jos olisin vaikka onnistunu ilman peruskaavoja. Uskon kyllä, että niistä tuli ihan hyvät, koska oon tehny joskus ikuisuus sitte (ehkä kasiluokalla) itekseni jotku kokokorsetin kaavat ja siitä on eräs keskeneräinen versio jossain mun kangaspusseissani ja se on ihan täydellisesti istuva. Enkä mä sillon ikuisuus sitte tienny kaavoituksesta yhtään mitään.


Kait mä vaan pelaan tänään sitte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.