IRC-Galleria

Slightly. Perjantai 31.07.2009 01:31

Äidiltä ärtynyt huomautus liiallisesta herkkyydestä. Minäkö muka? Olen selvästi viettänyt liikaa aikaa täällä, onhan tämä sentään jo viides päivä täällä. No, viikonlopun äiti on sentään poissa ja sitten iskä ja Outi ja pikkusisarukset tuleekin kotiin Kangasalalta ja voin hengailla niiden kanssa ja tiistaina kotiin Seinäjoelle jos joku vie. Viikon päästä alkaa koulu! Oon ihan innoissani oikeesti. No hyvä on, yks asia hirvittää, mutta ei se nyt mitään. Jotenkin kerta kaikkiaan ihanaa, että pitää taas saada joku kauhea vaatekriisi ja vaihtaa asua noin viisikymmentä kertaa edellisenä iltana, ja sitten yhtä monesti vielä itse päivän aamuna. Kivaa nähdä taas kaikki tyypit. No ei ihan kaikkia kyllä, mutta suurin osa on kiva.

Haluan kipeästi paremman kameran. Olisin lisänny jo viis miljoonaa hienoa kuvaa mun ihanasta kesästä, jos mulla olis parempi kamera. Mutku ei sillä paskalla ikivanhalla (olin vissiin seiskalla kun se ostettiin, jos sitäkään) saa ikinä hyviä kuvia. Paitsi tietenkin siinä tapauksessa että kaikki jähmettyy täysin liikkumattomaksi.

Nyt hieman terapeuttista ongelmanratkaisua. Sitten mahdollisesti telttaan nukkumaan rakkaani Villen kanssa. (Kyllä, juuri sen, josta aina kirjoitan raivoa tihkuvia angstimerkintöjä tänne.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.