IRC-Galleria

Korn - Throw Me AwayKeskiviikko 04.11.2009 22:26

Onpas ollut toiminnantäyteinen päivä mulla tänään. Koulussa suunnilleen raadoin koko ajan, enkä pitäny vissiin kuin yhden tauon ruokatauon lisäksi. O_o No, toinen korsetti on lähes valmis. Huomenna ompelen vielä yläreunaan loput vinonauhat ja alareunaan sen ihme pitsinauhan tai jonkun mitä löysin varastosta. Ja laitan sirkat of course ja nyörin. Siitä tulee kyllä tosi kaunis korsetti. Violettia sileää samettia ja kaikissa luukujissa kullanväriset kaksoistikkaukset. Reetta ihastelikin niitä tänään, olin vähän että "eh-heh", vaikken mä sitä tietysti kellekään näyttänyt. Sitten tulee vielä kullanväriset sirkat taakse. Plansetti on ihan perus, hopeanvärinen.

Koulun jälkeen sitten käyskensin hitusen tylsistyneesti kotiin ja vaihdoin vaatteet ja rupesin siivoamaan. Ihmettelin, että minkähän takia makuuhuone on aina kaikkein mukavin siivota. O_o Sitä järjestelee oikeen mielellään, mutta sitten joku keittiö on ihan kamala. Olkkari on ihan jees, mutta tuo Tommin tietokonenurkkaus on niin kamalassa sotkussa että päätin jättää sen miehen itsensä huoleksi. Mainitsin asiasta puhelimessa, ja se sanoi että of course. Siivoilujen jälkeen tein leipätaikinan ja sitten jätin sen nousemaan ja lähdin lenkille. Sieltä kun tulin niin venyttelin ja kävin suihkussa ja putsasin sen lattiakaivon. Sitten leivoin sämpylät ja tein vielä muffinssejakin. : D Tuli kyllä vähän kummallisia muffinsseja. Mutta sämpylät on erinomaisia jälleen.

Piti mennä Sateisiinkin, mutta sitten mun aikatauluni vähän petti enkä ehtinyt. Tai kyllähän mä sinne vielä "ehtisin", mutta en tykkää mennä kesken kaiken sinne.


Huomenna siivoan sitten kunnolla ennen kuin Tommi tulee kotiin. Kaiken paitsi tuon tietokonenurkan. :D Vois käydä huomenna iltapäivästä myös kaupassa. Jooo, se kuulostaa hyvältä.

Niiin muuten, lauantaina on sit meidän koulussa avoimet ovet 10-13. Sapuskankin saa jos tulee. Ja me ollaan siellä ns. koulussa sillon kans, tai en tiiä oikeen luokkalaisten juttujen perusteella että kuka sinne on ees lopulta tulossa, mutta mä oon ainakin siellä jos ei kukaan muu. :D Tommi ainakin tulee käväsemään siellä. Äiti ja muut ei, koska se menee Aarren kans sinne ihmeen jääkiekkomatsiin Helsinkiin. Enkä mä tiiä kiinnostaisko sitä ees. Vois piruuttaan kutsua iskän ja Outin. : D Ne ois näky meidän luokassa kersoineen päivineen. Tein muuten Matsulle synttärikortin, kun sillä oli kaksvuotissynttärit tiistaina, mutta en oo kuullu mitään että onko se ees saanu sitä. Omituista. Olin nimittäin ihan varma, että iskä soittais vaikka ihan vaan repeilläkseen siitä draculasammakosta, jonka inspiroiduin piirtämään kortin taakse.


Jospa koittaisin ottaa muutaman kuvan kun mun tukka on näin hassusti. Viikonloppuna muuten EHKÄ kuvia uusista kankaisista tuotoksistani, sikälimikäli saan ne kotiin ja jos Tommi SUOSTUU ottamaan niitä kuvia. 8D (Veikkaan että ongelma tulee olemaan lähinnä siinä, ettei se pysty pitämään itseään erossa musta kun pitäisi ottaa kuvia hieman etäämmältä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.