IRC-Galleria

Tuttuja näkyi kaupassa.Lauantai 09.01.2010 20:40

Pitäis saada aikaseks ottaa kuvia tekemistäni vaatteista, niin sais esim jotain tuonne Work -kansioon. Mulla on vähän ja vaikka mitä mistä vois ottaa fotosia mutku ei saa aikaseks. Tai sit jonku toisen pitäis kuvata ja en tiedä kuka sen tekis.

Tooosiaan kyselin niitä kesätöitä kolmestakin paikasta ja yhdessä sanoivat että on jo työntekijät valittu (samat ku viime vuonna, ja saman sanoivat mulle ihan yhtä vittumaisesti viime vuonna), sit toisesta paikasta sanoivat että ei tiedä ottaako ne ees mut sanoi myös että tehdä avoimen hakemuksen, ja sit kolmas paikka vaikuttaa lupaavalta, ku se tyyppi siellä kyseli multa kaikkea ja tuntu tykkäävän mun vastauksista ja pyysi viemään jonku vapaamuotosen esittelyn/hakemuksen mis on mun tietoja ja yhteystietoja ja muuta. Sit se kysy kans että kauanko mä voisin olla töissä siellä. Olis kyl tosi kiva päästä sinne. 8)) Töihin ylipäänsä joka tapauksessa. Mut se ois kiva paikka ainakin luultavasti. Kerron sit jossaki välissä että mikä paikka on kyseessä, en jaksa vielä. Vien maanantaina ne paperit sinne ja sinne toiseen shoppiin ja sit kysyn kans että mitkä on mahikset päästä sinne kivempaan paikkaan, koska se nainen ei oikeastaan sanonu että pääseekö vai eikö pääse, tai että se olis jostain hakemuksesta kiinni. Se vaan esitti kysymyksiä ja pyysi tuomaan sen lisätietopaperin. Minusta se kuulosti lupaavalta.

Otin Tommista mittoja tuossa hetkonen sitten. En tiedä tuliko ees hyvät mitat, vähän hirvittää. Että osaanko mä edes tehdä miesten vaatteita. Tai mitään sellasta mistä Tommi tykkää. Kauluspaita on pakollinen työ, ja sit teen omana työnä sille kait jotku housut. Vielä vähän auki että millaset, koska se riippuu niin paljon siitä, löydänkö mä kangasta. Housut on sitä paitsi maailman vaikein asia piirtää mun mielestä. Tai en osaa värittää niitä niin että kuvasta ymmärtäis kaiken olennaisen. It is annoying.

Oon vissiin ehkä mahataudissa, en oo varma. Et yippee niinku. Tosin voi johtua siitäkin, mitä join eilen illalla, koska mun maha on niin herkkä tuollasille. Toivottavasti johtui siitä. On muutenkin kyllä aika sairas olo. Kuumetta ei oo ollu mut nuhaa ja yskää ja semmonen outo heikko olo koko ajan.

Tänäänki kai johonki bilettämään. En tiiä juonko, saa nyt nähdä. Ei oikeestaan huvittais. Huvittais vaan olla nättinä ja jos baariin menee niin tanssia.

On jotenki ikävä luokkakavereita. Tai ohan siellä nyt Sonja ja Roosa, mutta niitä muitaki. Sit ku mä en oikeen tiedä tykkäänkö mä kolmosista. Yks niistä on ainakin todella raivostuttava aina välillä ja yks toinen on vähän pelottava yhen asian takia, mutta joo. Lisäksi tuntuu että oon vähän lost opinnäytetyön kans toisin ku kaikki muut. En esim oo vielä alottanukaan kirjallista osuutta, enkä tiiä mitä siitä ees tulee. Pitäis EHKÄPÄ ruveta tekemään sitä jo. Joku ilta suuressa yksinäisyydessäni I suppose. Mua ei huoleta korsetti ja hame ja tyllialushame eikä niiden kaavat oikeestaan yhtään. Belle Modesten tilaus huolettaa vähän, että ehtiikö luut ja sukkanauhat ajoissa perille, mut kaisse siitä. Teen tosiaan siihen korsettiin irrotettavat sukkanauhat, joita en laita kiinni sit siihen pukuun kun hamekin on mukana. Sitä voi käyttää sit alusvaatteenakin sitä korsettia. Ehkä mä ostan Belle Modestelta jonkun toisenkin piruilevan magneetin jääkaapin oveen. Jos löydän sopivan.

Nyt meen tuonne cuddlimaan Tommin viereen kun se pelaa jotain. Mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.