IRC-Galleria

Katya83

Katya83

alkaa jo näyttää valoisemmalle

[Ei aihetta]Tiistai 08.05.2007 23:06

Jotenkin sitä on löytänyt ihan erilailla musiikin. Sanoja kuuntelee paljon. Monista löytää nämä tunteet. Menetyksen tuskan eritoten. Voi luoja miten oikeesti sattuu. Tuntuu niin kauhealta sanoa, elämä jatkuu. Kipeää se käy, mutta se jatkuu.

Mie haluan minun pikkuveljen takaisin. Niin paljon jäi sanomatta. Niin paljon tekisin toisin. Liian harvoin soitin, hävettää. Kadun. Syyllistän itteeni. Mää toivon niin suunnattomasti että Juha tulis mulle uneen ja saatas siellä jutella. Tai että se kertois ettei sillä ole enää hätää...Tai sais varmistuksen sille, että Juha kuulee mitä täällä ajattelee. Oon miettiny, kun teen jotain, että voinko tehdä näin. Juha näkee. Se ajattelee etten mää muista.

KYLLÄ MÄÄ MUISTAN! Mulla ei ole muuta kuin muistot enää. Onneksi niitä on paljon ja ne on aivan ihania. Mun tekis mieli sanoo kaikille keille juttelen, että kertokaa läheisillenne että välitätte. Kertokaa.

Joskus tulee ajatus, että mie ansaitsen tän. Tietäsittekin kuinka kylmä mää olen ollut. Ajatellu vain itseeni. Nyt haluaisin kertoa kaikille, että mie rakastan, mie välitän, mie tunnen. Ja että antakaa anteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.