IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sweden here I come!Keskiviikko 16.07.2008 00:36

Jipii, matkaan Ruotsiin. Enkä tietenkään mihinkään Tukholmaan missä Fredrik asuu (sitäkään en oo yli vuoteen nähny :'( ) vaan SKÅNEEN! Sitä polotusta ei edes mutsi ymmärrä :D Noh ainakin ollaan tasoissa ettei se pääse pätemään täydellisellä tukholma-aksentilla. Tosin, ei se Skånen murre voi olla paljoa pahempaa kuin joidenkin Tukholmassa asuvien Aasiasta tulleiden maahanmuuttajien. Viimeksi ollessani levykaupassa myyjä sanoi että hinta on "ett hundra nittio nio" mutta se kuulosti niin käsittämättömältä siansaksalta mun korviin että olin että: "VAD?". Onneksi kassakoneessa on hinnat.

Ja ne Tukholman levykaupat. Kauan saa koluta että löydät sielä diskopopin seasta jotain kuunneltavaa. "Hård rock" osastot on tyyliä Negative, Him, COB, Lordi, Nightwish ja ehkä Hammerfall. Hyvällä tuurilla voi olla jopa Maidenia. Eikä muiltakaan osastoilta löydy muuta kuin sitä mikä on "in". Tulisipa joskus vielä jotain hyvää muotiin. Tosin, kyllähän mun kuuntelema musiikki on Suomessa "in" ja levyjä löytää kiitettävästi. Paitsi Gehennan 90-luvun tuotantoa en löydä mistään. Kaikkialla on vaan uusimmat levyt enkä mä niitä halua. Siispä oli pakko warettaa vaikka sinänsä sitä vastustankin.

Tukholman vaatekaupoista saattaa ehkä löytää jotain jos vähän kaivelee eikä painele heti ketjuliikkeisiin tyyliin H&M. Tällä hetkellä en kyllä tarvitse yhtään mitään, eikä mulla olisi rahaakaan.

Kaippa olen siellä jotain viikon. Hienoa :D Saatte vähän lomaa musta :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.