IRC-Galleria

HELSINKI CUP <3 3.päiväTorstai 10.07.2008 00:51

Vihdoin vähän pidempään saatiin nukkua, kun ainut peli tänään oli Kick and runia vastaan vasta 13.45. Pojat hyvin paikalla sponssi lippikset päässä keneltä löyty...eli pepeltä ja jaakolta.

VGS - Kick and run 8-1

Ei järjestystä voi muistaa mutta jotain tehoja:

Krisse 3+2
Ville V. 2+1
Jonne 1+0
Sami K. 1+1
Juha 1+0
Jori 0+1
Jake 0+1

tai jotain. :D

Pelin jälkeen Teemu näytti lompakkonsa kioskin pitäjälle ja sanoi "7 makkaraa 5€!" . Kioskin pitäjä laittoi melkein paremman tarjouksen, " 8 makkaraa 6€!". Ja ku mulla nyt ei oo fygest kii nii whata hell, otetaa se.

Pistepörssiä, about:

Sami K. 7 + 2= 9
Krisse 3 + 5= 8
Juha 4 + 1 + 1(rankkarin hankkiminen)= 6
Ville V. 3 + 2= 5
Ville T. 2 + 0= 2
Jori 1 + 2= 3
Jake 0 + 3= 3
Jonne 2 + 0= 2
Pete 1 + 1= 2
Teemu 1 + 0= 1
Tomi 0 + 1= 1
Pepe 0 + 1= 1

Lohko A:sta meni jatkoon siis VGS ja Tylytapit. Lohkosta B jatkoon meni KW ja HC Päly. Hyvin ristiinpelattu G lohkokin lopulta meni siihen tulokseen että A.C. Mulan voitti lohkon ja AcSU toinen. Joten huomenna 11.40 selviää meidän vastustaja ottelusta Päly - AcSU. Lucky Striken tie siis päättyi lohkovaiheeseen, mutta KW etenee puolivälieriin odotellen vastustajaa ottelusta A.C. Mulan - Tylytapit. Toivotaan että Päly ja AcSU tappavat toisensa niin tulisi vähän helpompi meno mitaleille, vaikka tie on ollut yllättävän helppo tähänkin asti. Vastustajien huonotta vai meidän hyvyyttä, luultavasti kumpaakin. Se finaalipaikka on jo naurettavan lähellä niin eiköhän olisi aika ottaa se. Vain kaksi voittoa ja Finnair Stadium kutsuu. Se on taas eri asia mitä siellä tapahtuu.

Ikävä episodi nähtiin Helsinki Cupin tuomareiden ja järjestäjien toimesta. Päätuomarina ottelussa tuominnut tuomari sanoi Ville Virtaselle että ei saisi pelata kahdessa joukkueessa, vaikka olisivat eri sarjassa. Minäpä reippaana poikana soitin kisatoimistoon ja kysyin miten asian laita on. Mukava naisääni vastasi ikävän oudolla tavalla "Kaverisarjoissa ei saa olla yli-ikäisiä pelaajia." Tästäpä meikäpoika sitte kiivastu ja sanoi että kattokaa nyt ne vitun säännöt. Nainen vastasi vain kylmästi: "Mulla on kyllä johto tässä vieressä että eiköhän ne tiedä asioista." Pyysin sitte naista vielä kerran katsomaan säännöt. Noin 10 sek odottelun jälkeen, ääneen tulee sama naisääni joka sanoo "Kyllä teillä saa olla yli-ikäisiä pelaajia." Vielä varsinainen kysymys minkä takia sinne soitettiin, saako yksi pelaaja pelata KB-17 vaikka hän pelaa jo KA-19 sarjassa ? "Ei siinä mitään ongelmaa pitäis olla".

Mennään huomenna Krissen kanssa haukkumaan ne pystyyn (= MUTTA KAIKKI KANNUSTUS PAIKALLE HUOMENNA 14.55 MATINKYLÄ 1 ! VOITTO SIITÄ JA MITALIT KAULASSA JUHLIMAAN KESÄLOMA LOPPUUN! taino jos voitto tulee nii 18.25 vielä luultavasi ACH:ta vastaan välierä peli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.