IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Rahoitusta nuorten projekteilleMaanantai 09.03.2009 16:37

SPONSSI-RAHOITUS
Loistava idea mielessä, mutta mistä rahaa toteuttamiseen? SPONSSI -toimintarahan avulla voitte toteuttaa mieleisenne tapahtuman, hankkeen tai projektin. Jos olette ryhmä helsinkiläisiä alle 25-vuotiaita nuoria, ja teillä on hyvä idea, voitte hakea rahoitusta. Tuen arvo voi olla jopa 1000 euroa! Hakemus tulee toimittaa ennen hankkeen alkamista. Lisätiedot internetistä http://nuoriso.hel.fi/sponssi.


POP - Pääomaa peliin
Pop -hankkeen ideana on tukea nuorten ideoimia ja suunnittelemia tapahtumia ja hankkeita. Hanke on tarkoitettu alle 25-vuotiaille nuorille, ja kuka tahansa voi hakea pääomaa omalle idealleen koska vain. Rahan saamiseen ei vaadita hankalia paperisotkuja: tarvitaan vain soitto ja henkilökohtainen tapaaminen, jonka jälkeen tuen saamisesta saa päätöksen välittömäsi. Tapahtuma tai hanke voi olla lähes mitä tahansa, esimerkiksi konsertti, runoilta, karaokeilta... Tähän mennessä nuoret ovat järjestäneet muun muassa Kampin kesäbileet ja shakkiturnauksen.


Kuinka hakea?
Myönteisen päätöksen saamiseksi hankkeen tai tapahtuman pitää täyttää tietyt ehdot. Sen pitää olla ehdottomasti täysin päihteetön ja kaikilla pitää olla mahdollisuus osallistua siihen. Lisäksi tapahtumassa pitää olla hyvä fiilis. Tapahtuman tai hankkeen ei myöskään ole tarkoitus tuottaa voittoa, eikä tilaisuuksiin saa olla pääsymaksua.

Rahaa voidaan myöntää joitakin satoja euroja, ja se voidaan käyttää esimerkiksi tarjoiluun, tilaan, laitteisiin ja/tai musiikkiin. Rahan lisäksi nuoret saavat apua suunnittelussa ja toteutuksessa asiantuntevilta ihmisiltä, ja paikkana voi toimia esimerkiksi nuorisotalo. POP –hanketukea voit hakea myös lähinuorisotalolta.

MUUT
Muita vinkkejä rahoitukseen Kompassin internetsivuilta osoitteesta http://www.kompassi.info/page.asp?_item_id=863.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.