IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Hae nuorten työpajaan, PuutyöpajalleMaanantai 07.12.2009 20:15

Helsingin opetusviraston nuorten työpajat tarjoavat työttömälle helsinkiläiselle nuorelle mahdollisuuden tutustua omiin mahdollisuuksiinsa työharjoittelun avulla. Työpajoissa nuoret pääsevät tekemään harjoitus- ja tilaustöitä ja kehittämään näin ammatillista osaamistaan. Työkokemus parantaa mahdollisuuksia päästä opiskelemaan.

Mikä on WooDoo?
Woodoo-Werstas on Helsingin kaupungin opetusviraston työpaja, jossa työstetään puuta. WooDoo-werstaan pajajaksoilla järjestetään työharjoittelua puusepän sekä perus-, korjaus- ja sisustusrakentamisen aloilla.

Miksi WooDoo-werstaalle työharjoitteluun?
WooDoolla sinulla on mahdollisuus oppia kädentaitoja aina voiveitsestä väliseinän rakentamiseen – ja paljon muuta kykyjesi mukaan. Pajajakson aikana voit suorittaa näytön, joka luetaan hyväksesi hakiessasi alan koulutusta. Lisäksi pyrimme auttamaan sinua löytämään mielekkään vaihtoehdon pajajakson jälkeen, oli se sitten opiskelupaikka, oppisopimuspaikka tai jokin muu vaihtoehto.
Tarkat tiedot siitä, mitä pajalla tehdään, löydät kotisivujemme kautta: www.woodoo-werstas.fi

Kenelle työpajatoiminta on tarkoitettu?
Pajatoimintaan voi hakeutua helsinkiläinen nuori, joka on ilmoittautunut työvoimatoimistoon työttömäksi työnhakijaksi. Pajat on tarkoitettu ensisijaisesti 15–19-vuotiaille työttömille, mutta alle 17-vuotiaana voit päästä pajalle työkokeiluun. Työharjoittelujakson pituus on pääsääntöisesti 5 kuukautta. Työkokeilujakso on lyhyempi ja kestää muutaman kuukauden.

Miten pajalle ilmoittaudutaan?
Seuraava ryhmä aloittaa 18.1.2010. Hakeminen kyseiselle jaksolle alkaa 7.12.2009, ja se tapahtuu nettilomakkeella, jonka löydät pajan kotisivuilta. Samalta sivulta löydät myös tarkat hakuohjeet.

Tiedustelut työpaikkaneuvojalta, puh. (09) 310 71744
WooDoo-werstaan osoite:
Hankasuontie 8, 00390 Helsinki
PL 3943, 00099 Helsingin kaupunki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.