IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kaunas*Lauantai 02.01.2010 17:48

Tai miestas kuriame aš gimiau, miestas kuriame aš augu, susipažįstu su gamta, žmonėmis ir kuriame atrandu naujų, dar nepatirtų nuotykių.
Šiame mieste,manau, kiekvienas galime atrasti sau patinkančią vietą: jei tau patinka gyvūnai, tau tikriausiai patiks pasivaikščioti zoologijos sode, patinka gamta - yra nuostabus ĄÂžuolyno parkas, ten ramu ir jauku, o jei tiesiog nori pailsėti gali prisėsti ant suoliuko ir stebėti praskrendančius paukščius, pravažiuojančias mašinas, skubančius ar besiilsinčius žmones, krentančius lapus -rudenį ir besiskleidžiančias gėles - pavasarį.
Man patinka kartais neskubėti, sustoti ir apsidairyti koks visgi gražus yra mano miestas, kaip gražiai čia lyja lietus ar krinta snaigės, nesvarbu, kad galbūt visur vienodai lyja ar vienodai sninga,bet man gražu čia, nes čia kitaip, atrodo viskas daug jaukiau ir artimiau širdžiai. Patinka man vasarą nuvažiuoti prie Kauno marių ir paplaukioti šiltame vandenyje, o žiemą pavaikščioti ant užšalusio Kauno marių ledo...
Senamiestyje, o ypač žiemą, prieš Kalėdas, būna taip gražu: ten stovi eglė - didelė,graži, aplink visi buriuojasi su gera nuotaika, laime švytinčiais veidais. Ten pat, Senamiestyje, stovi didelė Kauno pilis apie kurią yra sukurta daug legendų, taip gera ten praleisti šiltą vasaros dieną, pasivaikščioti šalia esančiame parkelyje.
O kaip gera vakare sėdėti prie Nemuno ir žiūrėti į besileidžiančią saulę ir kylantį mėnulį.
Kad ir kur eičiau, kad ir kur būčiau šis miestas bus mano širdyje. Kaunas tai mano miestas...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.