IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

Keikkaa ja näyttelyäKeskiviikko 20.08.2008 16:20

Pari viikkoa sitten tuli esiinnyttyä Krisse Sydän ja Iloiset orjat-poppoolla Metsärock I'ssä ja oli kyllä varsin punk sutaisu. Yleisöstä kuului kommentti "Paras keikka ikinä!" eli raisua oli meno sitten kaitten :-9

Viimeviikonloppuna olin VegFesteillä Tampereella kolme päivää Elävässä kirjastossa Fetisisti-kirjana kansan lainattavana. La 16.8. olin samaisilla festivaaleilla klo 11 esittelemässä pääteltassa ollutta näyttelyä ja ravintokeskustelussa viihdytin yleisöä panelistina klo 13 alkaen.

Kaunis eläin-näyttely herätti keskustelua ja positiivista palautetta sain paljon. Näyttely muuttaa hieman muotoaan ja laajenee siirtyessään Vastavirta-klubille, ollen siellä esillä 24.8. alkaen.

Iloisilla Orjilla rockataan Metsärock II'ssa 30.8., jos kelit sallivat ja punk-häppeninki manifestoituu todeksi :-)

Synttäreitäni juhlistan peräti kahtena päivänä, sillä Sydänruusurockailen ke 3.9. Vaastavirta-klubilla Pispalassa ja pe 05.09.2008 Kahvila Hertassa Tammelan kaupungin osassa Tampereella Sydänruusurock-tapahtumassa.

Ke 3.9. Krisse Sydämellä ja Iloisilla Orjilla on Vastavirta-klubilla setissä runoutta, musaa, performanssia ja tanssia. Muina esiintyjinä Von Auer ja dj Anton. Vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu. Esiinnymme noin klo 22 alkaen.

Pe 5.9. Kahvila Hertassa olen panelistina biseksualisuus ja polyamorisuus -keskustelussa klo 17 alkaen. Tapahtuman yhteydessä kokoontuu myös Monta ry'n toimintaryhmä Tunteenpalon vetämä BI-ryhmä klo 18-20 Hertan lasten kammarissa.
Lisäksi tarjolla esiintymisiä klo 20-22: goth new vawe post-punk -duo Ultranoirilta, Veltto Virtaselta
ja Krisse Sydän ja Iloisilta orjilta (featuring runoilija Kari Raineranta).

Tapahtumaan vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu.

Nähdään keikoilla!
T. Krisse Sydän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.