IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

Sekalaisia ja hajanaisia ajatuksia..Keskiviikko 10.09.2008 17:17

..suoltaa pääni luettavaksenne:

Kummissakin Metsärockeissa (elokuun alussa ja 30.08.08.) oli hämmentävää ja harvinaisen omituinen meno. Tuli senmukaista videomateriaaliakin. Jos sitä nyt sitten missään kehtaa käyttää. Oltiin kyllä niin lähellä punk-juuria ja pohjaa kuin mikään poppoo voi olla -TOTAL PUNK! Tätä lisää ensivuonnakin :-)

Synttäripäivänä Vastavirralla tuli vedettyä melkoinen setti: pitkä, monipuolinen ja täynnä yllätyksiä... tuli sitten vähennettyä vaatetusta en-corejen aikana melkoisesti... olin lopulta pelkästään rintaliivit päällä ja niissäkin olkaimet lipsuivat :-9 Musiikki ja meininki oli muutenkin melkoista. Sanomaakin julistettiin -parisuhdeväkivaltaa vastaan ja eläinten oikeuksien puolesta, noin niinkö pari aihetta mainitakseni. Hurjaa oli. Ja poiki keikkapyynnönkin yleisöstä eräältä veteraanipunk-muusikolta.

Torstaina tuli oltua runokaraokessa ja vedettyä melkoista settiä -hee! Kari Rainarannan kanssa vedettiin taas impro duetto. Hahaa! Pahennusta ja hyvännystä herätimme taas. HMMM.

Pe 3.9. Sydänruusurockatessa toisessa paikassa eli Hertassa oli kyllä settimme erilainen kuin ke Vastavirralla. Seesteisempää, akustisempaa... Velton kanssa vedettiin Elektroninen (S)ekstaasi. On se vaan hullu jäbä. Ja Ultranoir Velton jälkeen... hee. On ne vaan IHANIA!

Marraskuun vikana lauantaina Hertassa Kantaaottavan runouden häppeningissä alustavasti olen esiintymässä soolona. Soitan, laulan ja runoilen... ja hmmm... kyllä sitä pervormanssiakin yleisö saa :-)

Joulukuussa Krisse Sydän ja Iloiset Orjat esiintyvät alustavasti ainakin Vastavirta-klubilla. Helmikuulle alustavasti pukkaa keikkaa poppoolle.

Tämän syksyn ennen soolokeikkaa koitan pyhittää levolle ja hmmm... meditoinnille. Ja soolokeikan jälkeen koitan (jos aikaa ennen joulukuun veto[ja] jää) myös alkuvuoden 2009 lepäillä. Eiköhän sitä taas alkukesästä ja kesän taas touhuta esiintymisten äärellä.

Saa nähdä mitä vuosi 2009 tuo tullessaan, mutta katsotaanpa nyt ensin alta tämä 2008 pois :-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.