IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

Monipuolisia ovat päivät vallan :)Lauantai 15.11.2008 04:14

Pää pöllämystyneenä sitä on ajoittain, kun tuntuu että päivittäin elon virrassa on melkoista vipinää, loisketta ja molskintaa. Koitan kirjata tähän joitain hetkiä päivieni kulusta viimeisen merkinnän jälkeen.

Ke 12.11. todellakin olin aika haikeissa tunnelmissa ja sen jälkeen on kyllä Backyard Babiesin Roads soinut päivittäin (ne sanat, ne sanat) ja on Fuck Off and Die!ssa myös karkeasta nimestään huolimatta sanat, joilla on merkitystä omalle elolle.

Puhelin pirisi melkoisesti koko päivän ja illan ja mese paukkui myös, ja chatti pauhasi :)

Kovasti kannoin tärkeästä ihmisestä huolta, onko kuinka masiksena yms, ja olin ihan tyytyväinen kun tavoitin hänet puhelimitse... onhan se mukavat tietää, että on elossa :)

Tuli treenattua poppoolla ja tuli tehtyä muutamakin uusi piisi. Ja äänitettyä yksi. Aika herkkää osa. Ja aika rujoa osa. Vähän niin kuin elämäkin. Oli kyllä vallan rentoa ja mukavaa... venyi viisituntiseksi soittelot... mutta kivaa oli!!!

Väsyneenä tuli nukahdettua helposti.

Torstaina 13.11. heräsin 05'n ja 06'n välillä, kun frendi soitti hädissään ja tarvitsi yösijaa. Majoitin toki. Kymmeneltä piti herätä ja ruveta asioille siirtymään. Frendi valtasi kylppärin oksentamiseen. Jäi vähän aamiainen vähiin :-)

Aamiaista nautin asioita hoitaessa kaupungilla. Yhden jälkeen lähdin Stanzaralle missä Jamael oli majoittuneena. Lähdimme kera Piru-Ilen kaupungille. Olin kovasti menossa illalla Klubille katsomaan Backyard Babies-keikkaa ja oli kyllä hillitön tilanne, kun marssittiin levykauppaan ostamaan lippua ja myyjä toteaa keikan olevan kuukauden päästä :-9 Tulipa sitten ostettua lippu hyvissä ajoin -jee!!!

Stanzara'n kanssa siirryttiin mun kämpille. Soiteltiin ja touhuttiin. Palautettiin pullot ja Hertassa juotiin puoliksi siideri. Hurjaa oli meno :-)

Painuttiin sidun jälkeen hakemaan puhelinlaturi Stanzaran kämpiltä ja valuttiin dyykkailun jälkeen mun kämpille. Dyykkailun saldona hedelmiä -jee!

Stanzara jäi yöksi ja oli mukavaa, kun oli joku jonka höpistä pe 14.11. heti aamusta :) Stanzara lähti kotio ja mie kikkailin koneella. Kolmen aikaan menin juna-asemalle saattamaan junaan frendiä. Kivaa oli. Ruoka-kaupan kautta kämpille.

Kävin illalla taas kivassa kommuunissa ja juttelin muukavien ihmisten kanssa. Mukavaa oli. Piristi. Tuli hyvät fiilikset, vaikka vakavastikin välillä puhuttiin. Mukava nähdä itselleen tärkeitä ihmisiä.

Satnzaran kanssa lähdettiin kommuunista treenailemaan ja muutama tunti jammailtiinkin ja harjoiteltiin, uusia piisejäkin luotiin.

KIVAA oli!!!

Treenien jälkeen tuli safkailtua ja tadaa, nyt ollaankin jo lauantain puolella. Tänään ajatus käydä Helsingissä Sexhibitioniin, jos kuski jaksaa :) Ja takaisin illaksi Bukran avajaisiin Tampereelle. Huomenna su 16.11. on taas harjoitukset. Pitäisi kai mennä nukkumaan taas.

Voikaa hyvin taaperoiset! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.