IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!
Elämänvirrassa jokainen meistä kulkee, oli sitten kuinka tuore tai laho puu tahansa. Ja tuntuu taas kerran, että päiviin voi mahtua aivan uskomattomat määrät tapahtumia, tekoja, tilanteita... tunteista nyt puhumattakaan.

"Rakkautta, rakkautta / rakkautta vain" lauloi Dave Lindholm aikoinaan. Ja rakkaus voi olla ihanan kihertävän monenkukertava ja kammottavan kauhian kommervenkkinen samaan aikaan. Mutta fiilis on kyllä hyvä ja tunne on syvä.

Tänä vuonna emme jaksa olla enää kiireisiä. Soitamme Krisse Sydän ja Iloiset Orjat-kokoonpanolla pe 19.12. boolinkaatajaispikkujoulubakkanaaleissa keikan ja kinkyilemme niin maan hitosti keikan jälkeen :-) Ehkä jopa jo aikanakin... hih.

Vuonna 2009 runtataankin heti alkuun iloisesti, sillä sovittuina keikkoina meillä on to 08.01.2009 Vastavirta-klubilla sutaisu parin muun bändin kanssa, la 17.01. House of Horrorissa, ja la 14.02. Elävän Kirjallisuuden Festivaalin päättäjäisklubilla Telakalla TIILISKIVI-klubilla. Jokaiselle keikalle sovittuna jotain extraa. Eli ihan mitään paikoillaan seisomista ei todellakaan noillakaan keikoilla nähdä :-)

Tämä tyttö aikoo keskittyä tänä iltana huokauksiin ja hellyyteen. Huomenna aika rokata, sillä BACKYARD BABIES on kaupungissa!!!! Jee!

Tänään rokkia harrastan (kotona kitaran soiton lisäksi) ainakin sen verran, että käyn musiikkikaupassa. Ja olen suunnitellut kaappaavani mukaan uudenuutukaisen sähkökitaran. JEE!

I'm feeling FINE -bebe! OOO AWWW Rawk N Rawl! :_)

(Foto is taken by Anton Vaan from band called Ultranoir)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.