IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!
(kuva otettu 3.8.2007, kiitoksia kameran liipaisimen painamisesta Marjolle!)

Yllättäen eilen aamulla peruuntuikin aamupäivän palaveri ja sain aikaa haahuilla ja haaveilla :-) Mesesin, chattasin ja makoilin sängyssä. Lueskelin myös asiapapereita ja pyörittelin laskuja :-) Soittelin myös hieman kitaraa. Ja koska palaveri oli peruuntunut suuntasin sovittua aiemmin kohti toverieni majapaikkaa.
Toverien lepoisassa kommuunissa tsiigasin töllöö, safkasin ja jubailin jengin kanssa. Tupsahtipa paikalle myös eräs herra Suomi tuomaan minidisc-vemputinta ja höpöttelemään viihteeksemme kivoja juttuja :-)

Kommuunista kohelsin toweri Ansun kanssa kirjastoon jubaamaan ja sieltä safkaamaan Kim Longiin Jounan kanssa. Siinäpä ruokaa kupuun ahtaessa tuli höpöteltyä unista, ruuoasta, elämästä, ystävyydestä ja ihmissuhteista ylipäätään. Eli juttelu meni ilosta suruun ja toisia päin. Unikeskustelu oli aika hillitön. Mielenkiintoista kaikenkaikkiaan. Eipä ollut tullut hetkeen safkattua Kim Longissa.

Kiinalaisesta poistuimme Bonus-kirpputorille. Sieltä tarttui kaikkea kivaa osalle seurueestamme. Tuli naurettua porukalla. Oli varsin kivaa.

Aikamme haahuiltuamme, Ansu poistui toisaalle iltaa jatkamaan ja mie jatkoin Jounan kanssa kämpilleni teetä kittaamaan ja puhumaan kaikenlaista. Oli kyllä mukavaa jutella tovin aikaa.

Jouna lähti kotiopäin ja mie lähdin Multisiltaan jatkamaan iltaa. Ja mukavaa oli mukavassa seurassa.

Unissa haaveilin jokseenkin sellaisesta elämästä kuin mitä minulla nyt on :-)

Ja tänään tullut safkattua hyvää safkaa, pelattua leluflipperiä, pleikkaria ja kikkailtua tietsikalla. Pasilaa myös hyvässä serassa tullut pelattua. Varsin on mukava päivä tämäkin. Oikein mukava.

Hoo! Mulla taitaa olla asiat suhteellisen hyvin, vaikka jotkin asiat kaihertavatkin elossa. Mutta niinhän se on, että elämässä on niin positiivisia kuin negatiivisia asioita. Balanssi on tällä hetkellä suhteellisen kohtalaisen varovaisen positiivisessa moodissa :-)

Hyvää ja kaunista kaikille toivottaen!
T. Krisse Sydän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.