IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!
Viimeksi 16.2. olen kirjoittanut tänne kuluneitten päivien kuulumisia edes muutamalla rivillä, ja sen jälkeen vain kyselyvastausta ja juhannusfestivaalihehkutusta, joten kehtaan väittää että nyt on korkea aika kirjoittaa tänne Galtsun päiväkirjaani ihan oikeita kuulumisiani. Ja koska edellinen merkintäni oli hyvin hätäinen ja pintapuolinen, aloitan tämän merkinnän jo 16.2. edeltäneistä ajoista.

Pe 13.2. kaiken muun elämän lisäksi oli Elävän Kirjallisuuden Festivaalin roudailua ja festaripisteitten pystyttämistä. Hommassa meni luultua paljon kauemmin, mutta hauskaakin oli. Roudailun jälkeen tuli pidettyä Krisse Sydän ja Iloiset Orjat-proggiksen kenraaliharjoitukset, olihan seuraavana päivänä tuleva olemaan esiintyminen em. tapahtuman päätöstilaisuudessa.

La 14.2. tuli herättyä turhan myöhään ja lipsuttua aikataulusta. Paikalle saapuessani EKF-tapahtumapaikalle järkkärit pysäyttivät minut. Ehdin jo säikähtää tehneeni olemassaolollani jotain kammottavaa, mutta halusivat vaan antaa mulle esiintyjä-plakaatin ja backstage-passin. Hauskaa sinänsä, sillä mun esityksen parivaljakkoni ei ollut saanut kumpaakaan ;-9 Päivän aikana tuli oltua Elävänä Kirjana melkoisen monta kertaa lainassa ja mielenkiintoista oli. Minut myös rekrytoitiin Annikin puutalokortellin sisäpihan runofestivaalille (legendaarinen häppeninki ja tänä vuonna siellä mm. Hannu Salama!) järkkäriksi ja Chill Out-nuorisotapahtumaan Eläväksi Kirjaksi. Tuli myös shoppailtua kirjoja ja sarjakuvia, kivaa oli!

Illalla tuli purettua tapahtuman työpisteitä, safkattua, soundcheckattua ja esiinnyttyä Telakalla Tiiliskivi-klubin aloitusesiintyjänä. Takahuoneessa tuli keskusteltua kaikkea mm. yläkerran yksityistilaisuuden hääbändin kanssa ja keikkailusta ylipäätään.

Tiiliskivi-klubin avausesiintyjänä toimiminen jännitti etukäteen ihan älyttömästi, mutta yllättäen saimme ablodeja jo soundcheckissä. Siellä ei muille käsiä vastakkain taputeltukaan vielä saundien väännön aikana. Itse esiintyminen meni melkoisen väsyneesti ja jännittyneessä olotilassa, mutta siitä huolimatta onnistuimme ilmeisesti jossain onnistumaan, sillä saimme taputuksia, kehuja, pusuja, haleja ja ilmaisia drinkkejä. Silloin kun kansa tulee kehumaan (coolit kirjailijat ja hienot kulttuurihahmot), pojat tarjoo viunaa ja tytöt tulee pussaamaan, kehumaan ja halaamaan, niin jokin on mennyt esityksessä kohdilleen, vaikka omasta mielestä juttu olisi tullut mokattua totally big time. Ihan yllättävän hyvä lopetus kevään keikkailulle ja mukava alku keikkatauolle ;-9

Telakalta tuli siirryttyä jatkamaan Dog's Homeen (monia tuli moikkailtua ja moni moikkas) ja sieltä tuli safkaamisen jälkeen siirryttyä Prahaan juomaan valkoviiniä ja kuoharia. Himassa oli väsynyt, mutta levottoman rela fiilis.

Sunnuntaina 15.2. tuli oltua melkoisen väsyneessä olotilassa. Siitä huolimatta jaksoin katsoa eilisen keikan videolta (bloody amazingly ominous show! [kaiken kukkuraksi kiitin lopuksi yleisöä ruotsiksi]), sosialisoiduttua ihmisten kanssa, käytyä farkkujen myyntipäivässä Kaijakassa, vedettyä eräs ryhmä mukavan ihmisen kanssa, kylmetyttyä dösäpysäkillä (lähentelevä juoppo ei myöskään piristänyt fiiliksiä!) ja seikkailtua bussilla himaan. Oli UUPUNUT ja flunssainen, ja ryvettynyt olo.

Maanantaina 16.2. tuli nähtyä mukavia ihmisiä (tiedätte kyllä kaikki itsenne!) ja oltua koulutuksessa illalla. Flunssa vaivasi jo melkoisesti. Pasila taasen piristi ja sai jälleen hymyn huulilleni.

Tiistaina 17.2. vietin päivän pärskien ja toivoen kuolemaani.

Keskiviikkona 18.2. raahauduin iltapäivällä asioita hoitamaan vaikka olo ei ollut kauhean hääppöinen nytkään.

Torstaina 19.2. kikkailin mitä kikkailin (hoidin asioita, näin jengiä [ootte te vaan ihania!], näin hyvässä seurassa näyttelyn, ja kävin miitissä) ja voin jo vähän paremmin. Illalla ampaisin hanini kanssa TEA-Roomille viettämään EKF-karonkkaa ja nauttimaan illan tarjoilusta, seurasta ja saunasta. Kivaa oli. Tea-Roomista Semaforin kautta Yo-talolle Translan bileisiin, jossa liityimme mukavaan seuraan. Yö tuli vietettyä mukavien ihmisten luona, kun ei kannattanut lähteä kotiin talsimaan, kun yösija löytyi lähempääkin. SUURKIITOS kaikille!

Perjantaina 20.2. tuli heräiltyä frendeiltä, lähdettyä Zarilloon safkalle, nähtyä lisää mukavia ihmisiä, ostettua ennakkolippuja Nitrobabesta 6.3. Pirkka-teatterissa olevaan Burleski-esitykseen. Omilla kämpillä tuli hengattua porukalla ja renkattua skittaa. Kivaa oli. Tänään tai edellispäivänä tuli frendin kanssa kikkailtua kera pianon Metsossa, vedettiin jokseenkin kokeellista kamaa ;-)

Lauantaina 21.2. tuli lähdettyä Turkuun iltapäivällä ja poikettua matkalla Urjalan makeistukussa ostamassa teetä ja tummaa suklaata. Turussa ajeltiin ympäriinsä Backyard Babiesin ja Tehosekoittimen pauhatessa autostereoista, safkattiin kiinalaisessa ja ampaistiin satamaan hyvissä ajoin odottamaan laivaa. Laiva poukkoili Ruotsin satamissa ja myö käytiin shoppailemassa Tax Freessä, nautittiin omasta hytistä, katsottiin trubaduuria, diggailtiin Kriistiina Braskia ja viihdyttiin Mett-bändin tahtien tahdissa... laivan discokin tuli tsekattua. Ja aamuyöllä goisahdimme hyttiin.

Sunnuntaina 22.2. heräsimme ennen yhdeksää, safkailtiin mitä safkailtiin, nautittiin Tax Freen viininmaistajaisista, shoppailtiin viiniä, kuoharia, sidua, muutama tölkki kaljaa, karkkia ja tuliaisia, katsoimme uusimman Bondin eli Quantum of Solacen laivan leffateatterissa. Laivan lipuessa Marianhaminan liepeillä kuunneltiin lisää Kristiina Braskia ja Mettiä. Illalla kasin aikoihin olimme maissa ja suuntasimme kulkumme etniseen ravintolaan, jossa nautin hyvästä kasvissafkasta ja ystävällisestä palvelusta. Kotimatka taittui Hellacoptersia kuunnellen ja koittaessa pysyä hereillä. Kotona olimme puoliyhdentoista aikaan. Oli kivaa kun frendit toivottivat tekstarein ja soitoin takaisin Suomen kamaralle.

Maanantaina 23.2. hoidin paperiasioita ja kävin palavereissa, ja soitin kaverin kanssa Metson piano-koppi 1'ssä mitä mielenkiintoisinta materiaalia. pohdittiin että mitä jos perustaisimme oman klubi-iltaman... kivaa oli siis totta totisesti! Harmitti vaan, kun alkoi flunssa vaivata.

Tiistaina 24.2. hyvässä seurassa oli mukavaa, tuli käytyä mm. luistelemassa.

Keskiviikkona 25.2. tuli kilkatettua pianokoppi kakkosessa vaihteeksi myziikkia ja ostettua lisää ennakkolippuja Burleski-esitykseen. Tuli juteltua taas oman klubin järjestämisestä ja nimikin alkoi jo muotoutua ja kivaa oli. Palaverissakin tuli käytyä. Ja sitten uimaan Nokian uimahalliin. Mukavaa oli!

Tostaina 26.2. olin CHILL OUT-häppeningissä Tampere-talolla Elävänä Kirjana. Lainat olivat mukavia ja ennenkaikkea mielenkiintoisia, ja ihmisten kanssa oli mukava chillailla. Syötyäkin tuli, kun ilmaisruokaa oli tarjolla. Flunssa vaan hieman vaivasi.

Perjantaina 27.2. tuli oltua kirjana, tavattua ihanaa ihmistä, oltua lisää kirjana, hengattua ihanan ihmisen seurassa lisää varsin hyvissä tunnelmissa, mentyä hanin kanssa Vastavirta-klubille keikalle, ja pidettyä hauskaa! Tehiksen Oton uusi bändi God Given Assa oli ihan yllättävän jees ja TERVEET KÄDET oli jotain aivan totaalista parhautta! Läjältä sain nimmarin ja mukavan omistuskirjoituksen, TK'n muilta tyypeiltä muuten vaan nimmarin, Tehiksen Otto lyöttäytyi juttusille, ja muutamakin tyyppi tunnisti mut esiintyjänä ja tuli kehumaan. Vastavirta-klubilta tuli mentyä grillin kautta Artturiin (sielläkin tuli jengiä jubaamaan: "hei, sähän oot se tyyppi!") ja sieltä Henry's Pubin kautta himaan goizimaan. Oli ihan uskomattoman hieno ilta kaikenkaikkiaan!

Lauantaina 28.2. tuli herättyä ja mentyä Eläväksi Kirjaksi. Ilmaissafka ruokalassa oli TODELLA HYVÄÄ!!! Kirjana tulin taas lainatuksi jonka jälkeen mie menin kotio ja vietin hanin kanssa kivaa iltaa muunmuassa saunoen. Illalla olisi voinut mennä ilmaiseksi Apulannan keikalle, mutta väsy voitti.

Sunnuntaina 01.03. lepäilin ja olin ollakseen, varsinkin kun flunssa päätti nostaa köhäistä päätään oikein urakalla.

Maanantaina 02.03. tuli käytyä asioille vaikka olo oli aina vain kauhiampi. Illalla olin kaikessa rauhassa ja niiskutin.

Tänään maanantaina 03.03. nukuin aika pitkään ja olen ollut kotosalla nokka tukossa, pää särkyilevänä, kurkku kipeänä ja masu pipinä... olen niistänyt nokkaa, potenut hammassärkyä ja lojunut sohvalla läppäri sylissä. Tullut kuunneltua Hybrid Childrenien uutta ja hieman vanhempaa materiaalia. Hienoa musiikkia omalla tavallaan kaikessa räkäisyydessään. Uudet videot ovat myös varsin viihdyttäviä.

Huomenna aion levätä ja toivon, että olo on jo parempi kun torstaina pitää käydä asioita hoitamassa. Lisäksi perjantaina on se Burleski-esitys, enkä toki haluaisi missata sitä minkään huonon olon vuoksi.

Tulipa tästä melkoisen pitkä merkintä ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.