IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!
Nyt kesän helteisinä päivinä auringon porottaessa on oloni ollut välillä varsin tuskaisa, mutta Luojan kiios joinain päivinä/iltoina/öinä on sade aina sopivasti viilentänyt ja näin ollen helpottanut oloani. Itsestäänselvää on, että kesän alettua oikein urakalla, on aurinkorasvasta muodostunut taas oma rakas vakiovarusteeni. Kesä on tuonut myös toisen asian elämääni, eli olen taas kerran siirtynyt talviaikaakin vahvempaan astmalääkitykseen näin siitepölykautena.

Hyvä Paha Oma Keho -näyttelyn avajaisissa toukokuun alkupuolella Kirjan ja Ruusun päivänä oli varsin kivasti porukkaa arkipäiväksi (puolensataa) ja kävijöitä piisasi tasaisesti pitkin näyttelyn kahden viikon aukioloaikaa. Ja minulla meni kaupaksi puolenkymmentä taidevalokuvaa. Ei siis yhtään hullummin mennyt näyttely.

Ja muittenkin näyttelyitä on tullut digattua, Galleria Bukra on varsin mielenkiintoinen paikka bongata mielenkiitnoista taidetta -> www.bukra.fi

Krisse Sydän ja Iloiset Orjat -kokoonpanolla heitimme historiamme viimeisen keikan AEA 2009:ssa 8.5.2009 Kulttuurikahvila Hertassa. Soittamista ja muuta tekemistä EI todellakaan ole lopetettu, vaan päädyimme vaihtamaan nimeä vähintäänkinkahdesta syystä. Ensimmäinen syy on se, että jäsenistömme ei ole enää se mikä se oli aikoinaan ja toinen syy on musiikkityylimme siirtymnen kevyempään suuntaan, joka on vaikuttanut suuresti myös lavaesiintymisiimme. Koemmekin siis olevamme uusi poppoo, vaikka vanhoja metkuja matkassa vielä hieman olisikin.

Krisse Sydän ja Särkyneet Sydämet esiintymisryhmälläni esiinnymme ensimmäistä kertaa julkisesti su 14.6.2009 Tampereella Tallipihalla. Keikkamme on osa Mielenkevennystä tallipihalla tapahtumaa ja esityksellämme osallistumme Hyvän mielen esiintyjä 2009 -kisaan! HUOM! Yleisö valitsee voittajan, sillä voittaja valitaan huutoäänestyksellä eli tulepa huutamaan meidät voittoon! ! http://www.mielenterveys-taimi.fi/sivut/tapahtumat/mielenkevennysta_2009.htm

Kisaviikon jälkeen aloitamme äänittämään pikkuhiljaa demoa uudella poppoollamme ja aloitamme suuren urakan, jonka aikana siirrämme nauhoilta noin vuoden ajalta live-äänityksiä mahdollista miksaamista ja julkaisemista varten. Kesän aikana tarkoitus myös live-videoista editoida jonkinlainen promootiovideo keikkajärjestäjiä ja toki fanejakin varten :)

Syksylle (elo-syyskuussa) on suunnitteilla Krisse Sydän ja Särkyneet Sydämet -retkueellemme sekä muutaman päivän kiertue Tampereen pubeihin, kahviloihin ja klubeihin että minikiertue ympäri Suomea.

Muutaman päivän keikkaputkella Tampereella on tarkoitus soittaa kaksi settiä: cover-setti (lainakappaleista koostuva ohjelmaosuus) ja omista lauluista koostuva setti. Ideana on soittaa monenlaisissa paikoissa Tampereella ja soittaa jokaisessa paikassa toisistaan poikkeava setti. Eli bluesrock-pubissa bluesia ja rokkia, punk-klubilla punkkia ja hard corea, ja taidemestassa taideosaston jumittelua jne jne... meistä kun on aina ollut moneksi ja nyt aiomme sen myös näyttää.

Ja kun kerra on tarkoitus syksyn mittaan oikein urakalla soitella lainakappaleita, on viimeaikoina jostain kumman syystä myös tullut kuunneltua musiikkia coverointi mielessämme, mm.: New Order, Zen Cafe, Tehosekoitin, Turun Romantiikka, Varjo (Long live Henry Walden!), 22 PistePirkko, The Stooges, Nada Surf, Royal Cream, Mana Mana, Baby Woodrose, Morrissey (ex-Smiths solisti), Backyard Babies... Välttämättä kaikkia edellämainittuja ei ehkä ihan vielä syksyllä soiteta, mutta jos ei muuta, niin onpa ainakin tullut kuunneltua hyvää musiikkia.

Ulkopaikkakunnilla (eli siis Tampereen ulkopuolella) on tarkoitus soittaa mitä milloin mieleen sattuu, eikä keskittyä vain lainakappaleitten suhaamiseen. Eli vaikkapa jossain Helsingissä soitamme halutessamme pelkästään omia veisuja vaikka koko setin tai vastaavasti voimme päätyä soittamaan paljon covereita jos sattuu sillä kertaa olemaan halu ja into tehdä niin. Joka tapauksessa iloisin mielin tähdätään tien päälle!

Ymmärrettävästi nyt on tullut treenattua oikein urakalla sekä omia että muitten piisejä. Ja syksyn soittorutistusta ajatellen on tullut ostettua yksi kitara lisää.

Uskon, että tästä kesästä ja tulevasta syksystä tulee hyvin mielenkiintoinen! Elämä on mukavaa, kun sen oikein oivaltaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.