IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

Kaikenlaista touhua ja tohellusta...Torstai 25.10.2007 15:46

Tullut pidettyä taukoa tänne kirjoittamisessa näemma tovi jos toinenkin. Well, kun elää elämää niin ei jää turhan paljon aikaa kirjoittaa siitä, niin se kai pitää nähdä viimeaikaisten meininkien valossa ;-) 8-> :-9

Tullut oltua aktiivinen monissa jutuissa ja tullut tohotettua yöelämässäkin, niin ei ole ehtinyt sormi ja näppis kohdata toisiaan päiväkirjan kirjoittamisen merkeissä.

Sarjakuvia työstön alla, keikkajärkkäilyä ja esiintymishiomista menneillään, hieman järjestöaktivismiakin tutkassa ja ilmassa... kuvien purkamista, valokuvaussessioitten suunnittelemista, näyttelyitten työstöä, tekstien kirjoittamista... ja yksityiselämä tämän kaiken (ja monen muun jutun) päälle. Well, turhan laiskaksi mua on ainakaan turha haukkua! :-9

Lauantaina tuli haahuiltua Pub Dog's Homeen, kun en Jkl'än Bizarren bileisiin tullut paarustaneeksi ja ihan kivaa oli. Winyls oli aivan Loistava ja Hybärit tasaisen tappavan hyvä (kuten olettaa saattaakin), Collarbone taasen oli jokseenkin jonninjoutavaa "Ameeeriiikan indietä", vaikka vauhtia niilläkin lavalla oli. Tässä ei enempää, sillä erinäisissä zineissä varmasti tulee tästä keikasta olemaan juttua enemmänkin.

Leffailtailtua tuli maanantaina Maitresse'a ja Blue Velvetiä katsoen. Kohtuullisen rujoa, rajua ja raakaa meininkiä kummassakin, ryyditettynä iiiihanan mustalla huumorilla. Kivaa oli poppoolla katsoa ja höpistä hassuja... Ja ihan pakko sanoa, että Maitresse'n sessio-kohtaukset ovat aina yhtä sykähdyttäviä :-)

Eilen en käynyt Rsyke'en kokouksessa, kun oli kosolti muutakin tekemistä. Well, aina on kerta seuraava ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.