IRC-Galleria

I'm so excited!Lauantai 15.11.2008 16:48

Kiitos Minna eilisestä, oli tosi kivaa nähä pitkästä aikaa! Ja Lauralle myös suuri kiitos kun tulit kylään oli ihana puhua siun kanssa! Ja kiitos Tainalle, kiva oli bailata. Juuh..

Huomenna ois 06.30 töihin mentävä. En tajuu miten jaksan herätä, kun tänään nukuin LIIAN pitkään. Illalla vaan ruettava ajoissa nukkuu.. Maanantaina ois iltavuoro ja sit pakkaamaan.

Elikkä tiistaina 06.10 junalla kohti lahtea (taas). Anna hanin luokse vien tavarani ja juuvaan kahvia ja kahvia ja ehkä kahvia. Sit otan junan kohti Helsinkiä ja työhaastatteluun Ruoholahteen. Apuva, jännittää enemmän ku koskaan. Mie oon käyny todella monissa haastatteluissa elämäni aikana, mutta koskaan ei oo jännittäny näin kauaa ja näin paljoo. Mitähän tästäkin tulee :( Toivottavasti jännitys lähtis pois ja voisin olla oma itteni..

Haastattelun jälkeen sovin taas kahvittelut kaverin kanssa Helsingissä.. Ja sit taas kohti lahtea.. Lahden TRIO on nyt avattu kokonaan ja pääsee shop shop shoppaamaan, ahhh... haluun Gina Tricotilta uuden mekon!!

Keskiviikkona lähetään Helsinkiin da clubbailemaan, jee :P:P I can't wait!

Torstaina on sit tultava takas himaan, ku perjantaina on sit jo aamuvuoro :-( omgit! koko vkl töitä ja seuraava viikko kokonaan+vkl.. Jännityksellä odotan joulukuun työvuorolistoja, et millonka pääsee uudelleen reissuun..

BTW Anna-aa, I love and miss ya!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.