IRC-Galleria

Yammyyyy :PPerjantai 21.11.2008 22:57

Nyt on työhaastattelu ohi ja reissu ohi.. Eilen tulin vikalla junalla kotio ja tänään oli tosi raskas työpäivä.. oon ihan puhki ja puol kuollu.. Huomenna ois aamuvuoro ja sunnuntaina kanssa. Ensi viikolle on työvuorot enää tiedossa... Eriika lähtee torstaina Lahteen ja mie en pääse ku on töitä.. Sunnuntaina ois vapaa ja lauantaina iltavuoro. Mietin jotta mikäli alkuviikko on vapaa, niin voisin kysyä joskopa saisin la illan vaihettuu aamuun, ja pääsisin lähtee lauantaina etelään, voisin sopia taas haastattelun, ni saisin ilmaset matkat :P:P jee..

Maanantaina sit saan uudet vuorot, joten sinne asti pitää kärvistellä tiedottomana.. Halluisin niin kovasti lähtee!!! Se ois varmaan vika reissu sit ennen muuttoo, ku joulukin on tulossa. Voi voi.. ahistaa koko joulu. Tuhlaa kaikki rahhasi materiaan ja lahjoihin, huh huh, ei kiitos.

Säästän mieluummin massini reissaamiseen :P:P ylläri ylläri..

Joo, kai se on alettava nukkuu, että jaksaa taas aamulla töissä :( sit äiti rakkaan luo kirjottelee taas kasapäin hakemuksia.

Ai nii, ja ens viikolla lupasitvat ilmottaa töistä, pääsin tai en. Mutta sanovat, että mussa ei oo muuta miinusta kun se että en voi alottaa heti. Ku mulla on täällä viellä töitä, prkl, jos sen takii jää paikka saamatta :-(

Good night and sweet dreams :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.