IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vitu postimiesTorstai 18.11.2010 15:30

No siis joku pimpotti ovikelloo reilu tunti sit aattelin et se o mutsi ja kiskoin lähimmät housut jalkaa ja sitte tuli postiluukust lappu ja menin lukeen sen ja katoin et joo joku paketti on tullu ja ku avasin oven ni ei ollu postimiestä enää missää. Sitte istuin sohval ja luin mistä sen voi hakee, ni HUOMENNA KELLO 9:00 !!! Vittu se oli sillä mukana vissii mutta oliko vähä tyypil kiire et juoksi karkuu sen lapun laitettuu ei jumalauta mitä hommaa.

Menin postiin ja sielt ne varmisti tiedon ja sano et paketti on jakajalla.

Helvetti poni kiertää koko saatanan Lohjan enneku pääsee määränpäähänsä liian sutjakkaan postimiehen takia. Vittu vähä aikaa sitä pitäis kyetä oottaa, et toinen ehtis laittaa pökät jalkaa :'D Jos olisin tienny et se paketti on sillä ni olisin saanu sen viel kii, mut aattelin et se lappu on menolippu Postiin kunnes syvennyin pieneen pränttyy että huomenna hae tervetuloa.

MITÄ HELVETTIÄ NE YLIPÄÄNSÄ RAAHAA YLISUURIA PAKETTEJA MUKANA?!?!?!

Ei vittu mitä hommaa.

... tässä ku pääsen kämppääni rauhoituttuani maailman suurimmasta vitutuksesta ni paluumatkalla voisin vähä ku kiikaroida jos niitä oransseja tätejä polkis fillareil jossaki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.