IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ei oikee lohduta mikää xDDDDDDDDKeskiviikko 15.12.2010 18:29

vaikka saiski ostettuu vähä jotai ylimäärästäki:D:DD:

vittu se on aika raskasta hommaa, mut kehittää vissii vähä aivoja ku saa epäillä onko se riihimäki sittenkää jossai inkoossa :DDD saa olla epäilemässä et kumpihan meni väärin.. paikannimi vai postinumero.

MITEN NE IHMISET ONNISTUU KIRJOTTAA POSTINUMEROT VÄÄRIN? varmistaisivat, olis mun työ helpompaa ku ei tartte miettii et kumpihan on väärin ja kumpaa laitan, laitanko sen riihimäkee vai inkoosee. XD

uaaaah :DDDDDDD vittu kehittyypä maantieto ku koht tiiän suurinpiirtee missä on mitkäki ja mikä on niitte postinumeroitte alut asdd.

Ainii tänä työskentelin ns. kymppilinjassa eli raasepori ja kaikki nää ruottinkieliset paskat. Nytpähä VARSINKIN tiiän et hangö on vissii hanko ja ekenäs on tammisaari :DDDd svartå on mustio.

JA INGÅ ON INKOO HAHAAHAHA.

Mietin et tekis mielli potkasta ruottalaiset ulos suomest. Nehä on vallottanu tavallaa suomen ku tääl o pääosin kaikille paikoille ruottinkieline nimi ja varsinki ruottinkielisis paikois HRRR luin ruottinkielisiä jouluntoivotuksia! sitte mietin kans et kirjottasivat vittu suomeks sen paikannimen ku suomessa asuvat, OLI SITTE RUOTTINKIELINE ALUE TAI EI :D:DD:D:D:DD Kohta mua haukutaa rasistiks.

EI OO TOTTA ME OLLAAN TAVALLAA RUOTSISSA!

Tänpäivän paskanaurut tuli joulukortist johon oli väärinpäi kirjotettu ns joulutoivotus harakanvarpailla: "sinut tekisi mieli kaulia"

XDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddd

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.