IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Siinä olis kyllä aihetta esikoiselokuvalleni :D Tässä juoni:
Kaksi 18-vuotiasta kaverustyttöä jää välille harmaalla uskollisella Nissanilla motarille. Ukkostaa ja sataa vettä kuin esterin perseestä. Likat turhautuneena ilman puhelinta koittavat saada kyytiä pois liftaamalla. Hirveä Nissan-letka menee ohi, kaikki uusia Almeroita ja Yukeja, joita ei kiinnosta vanhan Sunnyn kohtalo tienposkessa. Tytöillä on onneksi kaljaa takakontissa ja he vetävät sitä pään täyteen vitutuksesta ja sitte se päättyykin siihen, että poliisit tulee paikalle ja syyttävät likkoja törkeästä rattijuoppomuksesta ja vievät poliisiasemalle. Sieltä soitetaan Sunnyllekin kyyti lähimpään Nissan huoltoasemalle.

Tässä välissä kerrotaan Nissanin koko elämänkaari, siitä kun tyttö saa kyseisen Sunnyn ja siitä miten sitä ei koskaan huolleta ja sitä pahoinpidellään, koska nopeutta ei koskaan ole riittävästi. Lisäksi omistajaa turhauduttaa kun taakse muodostuu aina hirveä jono. Hän vain haluaa siitä mahdollisimman nopeasti eroon, muttei se estä häntä kuitenkaan ajelemasta sillä festareille ja ryyppyluoliin. Tähän väliin kerrotaan Nissanin melko lyhyt elämänkaari kaikenkertaisuudessaan, se miten se koittaa aina joka aamu käynnistyä koulua varten ja jatkaa yömyöhään kukkulointia omistajansa valverytmin mukaan. Ja lisää potkimista ja heitteillejättöä, joten elokuva on ainakin K-10.

Elokuva on selvää draamaa, sillä Nissanille ei suoda yhtään hyvää päivää ja lopuksi sitten päädymme takaisin nykypäivään, jolloin tytölle soitetaan, ettei mitään ole tehtävissä. Auto oli vetänyt viimeiset henkäyksensä motarilla. Ja lopuksi näytetään Nissanin raato kaatopaikalla, jonne tyttö oli vienyt kirjoittamansa lapun: "R.I.P rakas Nissanini"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.