IRC-Galleria

Pupu ja riistapukkiMaanantai 13.08.2007 12:13

Käytiin taas viikonloppuna maalla Vilman kanssa. Harmitti tosi vietävästi, että satoi kaatamalla ja ukkosti juuri sunnuntaina. Olisi ollut kiva Vilman telmiä ulkona. Nooh, mut minkäs sille voi...

No mutta reissu oli kuitenkin onnistunut. Vilma tutustui siskoni kahteen toiseen cockeriin Pipsaan ja Telluun, eikä neiti ollut moksiskaan kun kolme cockeria rynnisti moikkaamaan pientä mäyristyttöä. Katseli hiukan ihmeissään, mutta oli hetkisen kuluttua jo toiminnassa täysillä mukana. =)

Siskoni kun on mukana järjestämässä cockereille taipumuskokeita, löytyy häneltä pakastimesta pupu (!!!!!) sekä kaapistaan riistapukki (kapula, johon kiinnitetty linnun siivet). Päätimme siskoni kanssa katsoa, kuinka Vilma suhtautuu näihin uusiin juttuihin (Onhan se hyvä tutustua kun olemme aikoneet alkaa harrastaa MEJÄä Vilman kanssa). Taisin minä enempi pelästyä pupua kuin Vilma. Neiti kun ei ollut moksiskaan, haisteli hiukka ja katseli että mikäs se tämä, mutta ei onneksi pelästynyt! =) Riistapukkiin tutustumisessa kävi samanlailla, Vilma haistoi parin kerran ja viipelsi sitte matkoihinsa.

Vilma koki myös elämänsä ensimmäisen ukkosen sunnuntaina. Hieman taisi pelästyä kovaa meteliä pieni koira, muttei onneks menny mitenkää sekaisin (ei haukkunu tai ulissu täyttä kurkkua).

Päivä oli siis täynnä uusia asioita sekä kokemuksia ja nukkumaan käytiin niistä uneksien.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.