IRC-Galleria

Baari vai no..Maanantai 14.09.2009 01:26

oli taas mahtava vkl. paljon tarinoita, paljon tapahtunutta, paljon asioita jotka olisi voinut jättää tekemättä tai olisi kannattanut.. mitä vittua mä taas selitän.

pe. oli taas ollut mallikelpoisesti nightlifen pöydät hallussa, muistikuvaa siitä illasta ei edes ole ja jostain on tallentunut mieleen, ei pysty ainakaan vielä sanomaan kumpana päivänä se on tapahtunut. suomirokkipuolella on taas pöydät notkunu ja viina virrannu..

kun oli tekemisen puutetta la. muistaakseni, piti sitten poliisiauto pysäyttää keskelle laurinkatua ja kysyä paljon kello on. no siellähän olikin jo vanhoja tuttuja poliisiautossa, herrasmies joka vei autostani kilvet edellisenä päivänä. hienoa. ei siinä mitään.... rokkibaarissa tuli kutsuja moneen paikkaan viinalle, jostain syystä ei kiinnostanut vaan piti heilutella munaa pitkin pöytiä ja antaa kaverin kirjottaa nimmari lerssin varteen. tyhmyyttä? ehkä. tai ei?. biljardi oli taas mahtavuutta, huomasin lopulta etten edes osunut kepillä palloon vaikka yritin minuutin tähdätä, eli syntyi tappioita, mitkä korvattiin viinalla.

alkuillan manaukset 0.7l pullon riittävyydestä pitivät paikkansa.. eräs kaveri oli hieman surullinen kun kaljat pöllittiin meidän ollessa sikailemassa tivolissa.. ei enää niitä laitteita. tuntui autoradalla kuin olisi ollut tangomarkkinoilla, äänen sanoessa kaiuttimista "ei enää nokkakolareita kiitos" mun yrittäessä tappaa taas kaikki mikä liikkui.

kiitos kaikille mukana olleille..

miksei vkl. voi olla kaksi kertaa vuodessa??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.