IRC-Galleria

You could've been the one enough for me.Sunnuntai 08.06.2008 03:28

Suoritettiin Simppaliisan kanssa tänään A-merkin kouluohjelma tallin kisoissa. Lyhyesti sanottuna se oli kyllä sekasortoinen suoritus. Simone oli hermostunut ja jännittynyt, lähtömerkki aiheutti paikoilleen jähmettymisen ja keulimiset. Päästiin kuitenkin radalle asti ja tamma pysyi melkein nahoissaan radan ajan. Vastalaukka suora lähti täysiä pukkihypyllä ylöspäin ja sain hienot rodeot ja kohahduksen katsomoon (anteeksi järkyttämisestä!) sitten hieman hämmentyneenä keräilin itseni kun sain hevosen rauhoittumaan ja jatkoin seuraavaan osuuteen.

Selästä päästyäni olin suunnattoman turhautunut ja ärsyyntynyt, hämmästyin suuresti kun kutsuttiin palkintojen jakoon. Hyvät osuudet (lue: missä hevonen pysyi nahoissaan) pelasti suoritusta paljon. Kun sain rauhassa kerhiksessä istuskellessani ja kotona päikkäreitten jälkeen sulatella suoritustamme niin tajusin olla ihan tyytyväinen- etenkin itseeni. Vaikka Simppa saikin kilareita ja oli äärimmäisen jännittynyt ei mielessäni edes käynyt ajatus, että olisin keskeyttänyt. Viimeks nimittäin vastaavanlaisessa suorituksessa keskeytin aika lailla alkumetreillä.
Ja niin katsomon kuin tuomarinkin mielestä oli hienoa, että ratsastin siististi ja rauhallisesti koko radan loppuun asti.

Nyt nukkuun, että jaksan aamulla juoksulenkille, suihkuun, ehkä kattoon estehyppelöitä, jonka jälkeen ratsastaan kaks hevosta :] awwwww, KESÄ <3

You come around when you finally face this.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.