IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 23.06.2008 02:09

Torstaina revin hermoja, kun yritin keksiä miten pääsen nopsaa tallille et ehdin kisoihin. Oli hemmetisti liian monta rastia nähden siihen, ettei ollut autoa käytössä. Asiat kuitenkin suttaantuivat sopivasti ja ehdin Jonin ja Mian kanssa sohva ja imuriostoksille ja sitten kisoihin. Verkattiin hetkinen maneesissa ja verkkahyppäiltiin kentällä muutama pomppu.
Jännitin paljon selkäni vuoksi, mutta lucky me, jännittäminen osoittautui turhaksi kun selkäni ei kokenut minkäänlaisia kipuilu tuntemuksia. Simppaliisa hyppeli puhtaasti 90cm radan ja sijoituttiin kolmanneksi. Ja mikä tärkeämpää, suoritettiin A-merkin esteosuus, eli uusi merkkisuoritus on käsissä ^^.

Perjantaina poljin tallille hieman ennen puolta päivää. Poniseni sai uudet kesäpopot jalkoihinsa ja lähdin noutamaan äitini suokkitammaa tarhasta ratsukseni. Suska tuli Pohjanlaukkaan lomalle/ minulle hoitoon juhannuksen ajaksi. Iltapäivällä aloimme grillailla ja saunominen, juominen, syöminen ja vapaa keskustelu jatkui kahteen yöllä.
Lauantaina siivosin vähän meillä ( mieti :o ) Ja poljin jälleen Pohjanlaukkaan siinä puolen päivän aikoihin, ja kuten tänäänkin, ratsastin ensin hoitolapseni ja sitten oman lapsukaiseni.
Lauantai-iltapäivällä grillailutouhut jatkuivat jälleen. syötiin juotiin ja juteltiin paljon :] I felt content. Ihania ihmisiä, ihanan rentoa ja voi kuinka rakastankaan oman hevoseni seuraa.

Nyt nukkuun, että jaksaa aamulla nousta töihin (huoh).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.