IRC-Galleria

Leprapotilas

Leprapotilas

Se laulaa, se laulaa!

HallelujahMaanantai 05.04.2010 01:58

No niin, nyt sitä sitten tultiin Kajaanista. Ihanaa päästä hesaan, siellä alko oleen jo varsin tylsää. ENimmäkseen vain luin tietokirjoja ja muuta vastaavaa.. Opiskelin venäjän alkeita omaoppisesti kirjasta, ja kaikkea.

No, kuusi tuntisen istumisen jälkeen kun päästiin kotiin, niin no isä siinä sitten ojensi käteen paperilapun ja sano, että tällänen tuli postiluukusta. Oli joku kuulemma rimputtanut monasti ovikelloa, ja sitten oli joku työntänyt sen postilaatikosta. Katoin sitä hetken, ja sitten olin että ei perkele. Se oli Oblivion Highin piirtäjän piirtämä, ja siihen oli kirjotettu että "Terveisiä Idalle!" ( kirjoitti nimeni väärin) . Sitten siinä tuijotin.

Ja no niin. Tämä oli mahdollista koska tunsin erään ihmisen. Hän on tuttuni, ja on suuri sarjakuva harrastaja ( tuntee monia ihmisiä kyseiseltä alalta ). Jaksaa aina minnuu muistaa, ja sanoikin kerran tuntevansa kyseisen henkilön. Sitten ilmeisesti muistutti, että pidän kyseisestä sarjasta, ja tietystikkin pyysi piirtämään kuvan. Ihanaa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.