IRC-Galleria

Leprapotilas

Leprapotilas

Se laulaa, se laulaa!

Blogimerkintä

« Uudempi -

Jaa siitä DesustaSunnuntai 20.05.2012 16:10

Olen jo pitkään aikonut kirjoitella tänne galleriaankin omia suunnitelmiani kesällä vastaan loikkaavaa Desuconia varten. Mitä cossaan, miten ätn hetken projektit menee, kenen kanssa pyörin ja mitä ajattelin conissa tehdä. Haluaisin vastata näihin kysymyksiin ihan vain siinä tapauksessa, että joku maailman ihmisistä voisi olla kiinnostunut tapaamaan tms! ( olisi oikeastikkin ihanaa jos joku vain ihan ex temporena tulisi tapaamaan ilman kummempia suunnitteluita! )

Mutta siis aloittakaamme cosplaylla. Mitä siis cossaan? No, Skyrimistä tuttua maagia! Kaikki jotka ovat pelailleet kyseistä peliä tietävät mille näyttää aloitteleva pikkuinen noviisi maagi, jonka asun saa jo teloituspaikalta paetessa. Kyseistä asua on pykätty itku kurkussa ( ainakin välillä ).. etenkin silloin kun tajuaa että kaikki pitää ommella uudestaan! Mutta ihan hyvin on mennyt ainakin tähän saakka.

Tuollaiselle näyttää! Toki joitakin asioita jää pois, koska tuo oli vain alustava referenssi peliin. Itse teen suoraan pelissä olevan hahmon asun, vaikkakin joitakin asioita pitääkin tehdä johtopäätöksien avulla ( kuten aluspaita ja kengät ), mikä ei ole cosplayssa suotavaa.. mutta sillehän ei voi mitään, sillä etenkin tälläisissä peleissä asujen tekeminen vaatii aina hiukan omia ideoita ja johtopäätöksiä.


Pyydän anteeksi joidenkin kuvien laatua, mutta joo.. Ei voi mitään :c Siis tuossa on nyt jos jonkin sortin korua ja proppia ja huoneen sekasortoa, plus paita ja kuva huppu systeemasta. Kaula-aukko tosin tulee olemaan isompi, sillä tuota.. mitälie viittaa vedetään etiäpäin! Cossiin tulevaa kaulakoruviritelmää en tosin löytänyt.. Huone on ihan ku sotatantere, eikä mitään löydy :ccc

Paljon on vielä tehtävää, mutta onneksi taidan saada asun ihan järkevästi valmiiksi ennen conia. Ainakin jos mitään kauheampaa ei tapahdu!
1. Toogan teko
- Pitää vielä leikata ruskeat sivukankaat säkkikankaasta ja ommella koko höskä kokoon. Ei vaadi kauheasti aikaa, saa jossakin päivässä ihan helposti valmiiksi. Kai.
2. Housujen ompelu.
- Kaavat on ja samoin kankaat. Menee ehkä päivä? Tehdään ihan narusysteemalla, vyötärön läpi pujotetaan naru ja kaikki on onnellisia.
3. Hansikkaat
- Onnistuin käyttämään koulun varoja näiden tekoon. Näiden mokomien takia ei tarvitse tehdä hirveän vaikeita hihoja, mutta on nääkin kyllä vaikeet! Eka huovutusta ja sitten karvakankaalla leikkimistä.
4. Kengät.
- Nää tehdään onneksi sideharsosta vanhojen kenkien päälle ( niin kummalle kun kuulostaakin ) ja sitten taas leikitään karvoilla.
5. Kaiken vanhennus.
- Jep, se pakollinen osa. Valepistoja ja maalailua, kahvitahroja ja ties mitä. Eihän skyrimiläinen voi mitään uutta pitää, jumalauta!
6. Ruuat ja viimeiset propit
- Jep, leivon coniin ruokaa kaverin kanssa !! Tulee olemaan mahtavaa. Ja proppeihin kuuluu vielä muunmuassa jääpuikko, joka odotteleekin tuolla hiomista. Huh. Toivottakaa onnea!!

Tällä hetkellä cossi sujuu ihan kiltisti, vaikka väsyttääkin ja ahdistaa ettei saa etenkään noita propeja valmiiksi. Laukun etsimisestä luovuin, mutta jos nahkaa riittää, niin teen itse laukun. lähinnä kuitenkin aikakysymys, sillä olen laiska ja hidas ja koeviikot painaa päälle ihan saatanasti !! Tosin, myös monta muuta asiaa on tehtävänä. * ramble *

Ja sitten seuraavaan asiaan. Mitä teen conissa ja kenen kanssa olen? Siis tosiaankin, olen paikalla lauantain ja sunnuntain vaikka lippu kattaakin kaikki kolme päivää. Pysyskelen hotellissa äiteen kanssa, ehkä joku muu kaveri voi mahtua mukaan ( VINK VINK ESSI ), mutta näin ensisijaisesti mutsi vain. Ja mä, totta kai, sekä kilo tavaraa joka pitää mahduttaa mukaan.

Conissa tosin olen varmaankin Pablon ja näiden tuttujen porukoiden kanssa, ja taidekujalta mut voi bongata ostelemasta kaikkea! Pyörin sekalaisesti, mutta ajattelin jotain piknikkiä ulkona, sillä säät ovat toivottavasti kauniit uvu'' En jaksais sisällä olla. Saa tulla siis aina nykäseen hihasta, jos näkee ja haluaa tavata!! Oon aina mieluulla tutustumassa uusiin ihmisiin c:

And now if you'lp excuse me..
* le dramatic exit *

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.