IRC-Galleria

ai niin..Keskiviikko 31.05.2006 18:30

Saatiin näyttiksen lukiodiplomityön palautteet maanantaina, vaikkei numeroitamme vielä saatukaan.. Meitä arvosteli Katri, joka on opettajana meillä, ja puhui enemmän Saaralle, koska on itsekin ohjaaja. Toinen tuomareista oli joku Tuomas-niminen näyttelijä... jota oli hyvä kuolata..
Meidän arviointimme aloitti Tuomas puhumalla minusta about näin: " Pialla on ihanat kasvot, mua ei kiinnosta jos joku hakkaa päätään seinään ilman, että kasvoilla näkyy mitään, mutta Pialla näkyi kaikki pienetkin nyanssit ja tunteet... Rakastan Pian ääntä.. " <- Tässä vaiheessa keskittymiskyky meni täysin.. Rakastaa mun ääntä, onko se hullu vai ihana? niin siis ammatillisesti.. kröh.. Lopulta mietittiin saaran kanssa, että saadaankohan me mitään negatiivista palautetta. Pahimmat niistäkin oli sitä, että oltiin esseissä käytetty joitain sanoja heidän mielestään väärää asiaa tarkoittaen..niin ja Tuomas halusi murhata valomiehen, kun se ei ollut tarpeeksi herkkä ja ymmärtänyt näytelmän tarvitsemaan hienovaraisuutta, mut siihen me ei juuri voitu vaikuttaa.. Hihii.. me oltiin hyviä! <3 ja jo valmiiksi haukkuneet itsemme lyttyyn esseissä ja muutenkin.. perfektionistit liikenteessä..

Koettiin tietysti eksoottisia hetkiä Saaran kanssa hississä, kun toisteltiin mitä Tuomas oli sanonut ihan lopuksi: "jos niistä arvioinneista tulee jotain kysyttävää, Katrilta saa mun numeron, vastailen kysymyksiin mielelläni" .... jaa saa sun numeon Katrilta.. ai vastailet mielelläsi .. hmm.. nam..

noh, niitä lappuja odottaa huomattavasti enemmän, kuin muita papereita joita lakin kanssa saadaan.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.