IRC-Galleria

Tampere jatkuu...Tiistai 18.07.2006 19:21

Herättyäni peseydyin monimutkaisesti lavuaarissa, soitin Jonnalle, ja lähdin cittarille omin neuvoin. Löysin sattumalta alennusmyyntihousut, ja ostin ne, koska tiesin että pyörältäisiin Tampereelta takaisin ja silloin olisi kylmä. Kävin syömässä, ja ostin muutaman sidukan ja sipsejä ja istuin tienvarteen odottamaan. Odottaa sainkin, kun Jonnan poikaystävä, jonka meidät piti noutaa, oli nukahtanut. Se ei juurikaan haitannut, sillä istuin, söin, tissuttelin ja lauloin ihan tyytyväisenä cittarin kyljessä tienposkessa sen pari kolme tuntia..

Sitten tulivat Jonna ja Ville, ja lähdettiin palauttamaan Timon veljen pakua. Takapaksissa oli meille pyörät, joilla Tampereelle. Mulle oli varattu sellainen ihana 70-luvun pienirenkainen pyörä, jonka ketjut oli ruosteessa, rungon päällä tasainen kasvusto ja hämähäkin seittiä ketjuissa.. sitten matkattiin Tampereelle. Siellä ehdittiin vaihtaa muutama sana tyttöjen kesken, ennen kuin törmättiin polttariporukkaan. Se avioituva mylläri vaalenapunaisessa balettimekossa oli kaunein mies jonka olen koskaan nähnyt.. ;) Sitten riistäydyttiin humalaisen miesjoukon seurasta, ja häivyttiin ilmaiskonserttiin Jonnan kavereiden luo. Hengailtiin, juteltiin, pelattiin, juotiin, syötiin, jonotettiin vessaan ja pissittiin puskiin jokunen tunti, ja juuri kun oli tosi hyvä bändi menossa Timo soitti. Tanssittiin Jonnan kanssa penkeillä, jotta se meidät löytäisi, ja vaihe jäi vähän päälle, jolloin Timo häippäsi taas.
Sitten piti lähteä hotellibileisiin, eikä me päästy sisälle, kun poke oli saanut bileiden järjestäjän kiinni.. Hyörittiin tyttöjen kesken vielä muutama tunti, sitten porukka hajosi, minä ja Jonna mentiin Heseen ja sain masun kipeäksi siellä. Polttariporukka lähti strippibaariin, paitsi Timo, joka tuli meidän kanssa, ja soitti polttariporukalle kovaan ääneen Hesessä, antaen ainoan tekosyyn jonka ne hyväksyivät: "En mä tuu, kun lähen tuuppiin.." Kaiken huipuksi ne eivät kuulleet ja Timo huusi siellä Hesessä. Minä ja Jonna naurettiin itsemme pöydän alle. Pian soitettiin Timon veli hakemaan meitä ja pyöriä, kun Jonnan pyöränkumi oli mennyt puhki..

Seuraavana päivänä Timo aiheutti mulle traumoja kertomalla, että Kimmo on sen serkku. Minä aiheutin Villelle traumoja vastaamalla puhelimeen, kuvaillen totuudenmukaisesti sen hetkistä tilannetta... ja Timo vastaamalla veljensä viestiin taas omalla tavallaan.. Molemmat olivat tulossa verstaalle. Naurettiin. Illalla siinä viiden maissa päästettiin pojat verstaalle, ja hiljaisempia oisi saanut hakea, naurettiin autossa. Me lähdettiin Timon äidin kotiin suihkuun, eikä siellä pitänyt olla ketään. Ei siellä ollutkaan ketään, ennen kuin me oltiin yhdessä suihkussa shampoot päässä... Menin hieman paniikkiin.. varsinkin kun kuulin puhetta. Timo väitti että äiti puhuu puhelimessa. Ei puhunut, eikä sillä väliä, paniikissa olisin ollut silti. Timo meni edeltä, ja kun sain vaatteet päälle ja menin vettä valuvana ovesta ulos, esiteltiin mut Timon äidille ja tädille. Se oli kuin väijytys, vaikken tiedäkään kumpi tärisi enemmän, minä vai Timon äiti... au..

Miten voi olla, että ihan tahtomattaan ja tahattomasti tulee koko suku samalla kertaa tutuksi...??!!

Sitten mentiin syömään pitsaa, mistä myös tuli masu kipeäksi, ja tarjoilijat sanoi meitä Romeoksi ja Juliaksi Timon pitsa valinnan takia.. öh.. Sitten rautatieasemalle, lipun ostoon ja hyvästelyyn.. Se teki pahaa.. Tosi pahaa.. Tuntuu toisaalta tosi hyvältä, kun on joku sellainen, joka ei näe mussa potentiaalista synnytyslaitetta...
Nukuin junamatkan, ja olin kotona joskus puolenyön aikaan.. ja aamulla töihin uuden ryhmän kanssa.. jes.. väsyttää vieläkin..



*****

Nyt kun tietäisi mitä haluaa tehdä.. Mut hyväksyttiin Rolloon liian hyvin pistein, enkä taida haluta sinne. Tulee paha omatunto, ja pelko siitä, et se koulu oisi mua varten. Pappa suuttuu, jos en tule Lahden alapuolelle tai pysy Lohjalla, sama äidillä ja suurimmalla osalla kavereista. Timo-juttu päättyy todennäköisesti nopeasti, jos lähden kovin kauas, enkä osaa arvailla mitä rakkaat Rollossa sanoo jos en sinne mene.. Itse taas halusin Tampereelle alunperinkin, mutten sinne päässyt, ja nyt muutto sinne oisi säälittävää.. ja ilmeisesti todella huono juttu, ainakin Papan mielestä. Toisaalta sekään ei oisi tarpeeksi kaukana Lohjalta.. äh.. viikko vielä aikaa yrittää selvitellä ja sotkea..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.