IRC-Galleria

reppureissaaja taas maailmalla..Keskiviikko 30.08.2006 16:40

Turnajaiset tuli ja meni (onneksi).. siinä oli stressiä kerrakseen. Ei onneksi sattunut montaa katastrofia. Nukketeatteri-katos kaatui, niin että se vääntyi käyttökelvottomaksi. Nekkutikut oli kylmää laavaa aamulla jääkaapissa, joten ne eivät menneet myyntiin. Pelimanneja saapui paikalle vain yksi, eikä aikataulu pitänyt lainkaan... mutta muuten oli tosi kivaa.. Pääsin päivänpäätteeksi jopa hepan kyytiin, ekaa kertaa ainakin vuoteen. Oli ihanaa. Vielä kerran kiitokset kaikille jotka osallistuivat tapahtumaan, erityisesti järkkäreille, ihq:lle Riddareille, Annikalle, Tuomakselle, A-M Kaskiselle ja muille henkilöille, jotka eivät kiitoksiaan täältä kuitenkaan lue..

Turnajaisten jälkeen käytiin Aukio06-tapahtumassa piipahtamassa, ja pääsin sanomaan mikkiin : "Älkää juoko bensaa, se on tyhmää". *hih*

Tiistaina tuli Tuomaksen kotia lähdön aika, noin 2h ennen bussin lähtöä sain päähäni, että voisin lähteä mukaan, kun koko viikon oli ollut puhetta, että mun täytyy joskus piipahtaa Nivalassa. Niin sitä sitten lähdettiin, kun opiskelijakorttikin on viimeisiä hetkiään vielä voimassa. Ensin mentiin Helsinkiin katsomaan ihmisiä, joihin lukeutui mm: Eikka ja Jouni ja se yksi poika, jonka nimeä en nyt millään muista, ja joku poikien inttikaveri tyttö.. ja tusina juoppoja, jotka aloittivat jonkin kilometrinmittaisen keskustelun poikien kanssa.. no ei niitä vissiin ollut HKI:ssä kuin yksi, mutta keskustelu tuntui sitäkin pidemmältä.. Istuttiin useammassakin juottolassa illan aikana, tanssittiin baarikärpäsessä ( Eino yritti pokailla jotain tooosi imelän näköistä poikaa), syötiinjärkyttävän huonolaatuista grilli-kebab-safkaa, ja lähdettiin aamulla kuuden aikoihin junalla Ylivieskaan (?). Nukuttiin eläivaunussa, mikä oli ihan sopivapaikka sen hajuisille ihmisille, kuin mitä me oltiin.

Ylivieskassa Tuomaksen Isä oli meitä vastassa, ja sain varmasti ensimmäisen halin täysin tuntemattomalta aikuiselta mieheltä. Se oli kiva melkeinkulttuurishokki, vaikka halailija itse olenkin. Ujostelin varmaan enemmän kuin ikinä. Sitten matkustettiin "maaseutukierroksen" kautta Tuomaksen kotiin, ja matkan varrella sain esittelyjä vaikka mistä. Tuomaksen Isä lupasi etsiä mulle lehmän millä ratsastaa, mutta sitä ei koskaan tapahtunut.. *nyyh* Kun päästiin mustaan, hieman hirsikesämökkimäiseen taloon painuttiin unten maille. Kun heräsin, menin suihkuun, saatiin tosi hyvää ruokaa, Tuomaksen Isä vei mut mun ensimmäiselle Harikka-ajelulleni ikinä. Mikään ei voi olla niin hienoa! Enkä pelännyt yhtään.. vähän ehkä jännitin aluksi.. <3 Kun tultiin takaisin talolle, Tuomaksen Äiti leikkasi mun hiukset, ja niistä tuli huomattavasti lyhyemmät, siistimmät, hyväkuntoisemmat ja pehmeämmät. Vieläkin on vaikea olla näpräämättä.. :) Kokonaisuudessaan viikonaikana tapahtui paljon tosi kivoja asioita, joista paras juttu oli se, ettei tarvinnut tehdä juuri mitään. Luin koko ajan, löhöilin, käytiin kylässä vähän jokapaikassa jne. Tuomas teki suuren osan aikaa Janin kanssa yhtä pääsykoe-videota, ja näiden vierailujen aikana tutustuin kahteen ihanaan pikkumieheen, Tatuun ja Mikaan, joista n.4-vuotias Tatu julistaa rakastavansa kaikkia naisia.. XD Mika olikin vähän ujompi, mutta pussaili kovasti leuan alta..ja molemmat raahasivat mulle karkkia. Talossa oli lisäksi kolme ihanaa, tosi tosi pientä kissanpentua, joiden silmät on vielä kiinni. Ne kyllä valitettavasti tapetaan. :( Talossa sain myös vallatonta kielenopetusta, kun tutustuin omituisiin murresanoihin. Pähki? tms...
Haettiin Tuuli ja Jussi yhtenä päivänä jostain Reisjärven läheltä, ja he viipyivät yhden yön. Kyllä huomaa pojista, että parasta aikaa on, kun saavat yhdessä remuta. Nauru oli koko ajan herkässä. Kauheita draaman hetkiä koettiin, kun ei me Tuulin kanssa suostuttu arkisissa vaatteissa paikalliseen lähteä. Ei muuta kuin täyskäännössös ja vaatteiden vaihtoon ja paklaamaan. Leikki-loukkaannuttiin, kun pojat luulivat että oltiin pukeuduttu viimeisen päälle. Kyllä alkoi koulutus.. Baariin tuli tunnin tyhjyyden jälkeen paljon kavereita ja Anttia oli ihq rutistaa pitkän ajan jälkeen. Yksi juoppo, perussuomalainen urheiluhullu iski silmänsä meidän porukkaan, ja tunki koko ajan juttelemaan poikien kanssa parhaan näköisistä julkkismiehistä. Tyttöjä pöydässä juoppo ei noteerannut lainkaan, mutta meni kuitenkin sanomaan Tuulille että se on aika hyvännäköinen nainen. XD Tätä ennen, kuten jokaista lausetta ennen tuli tietysti kohtelias kysmys: "saanko sanoa" ... *reps* Kiitokset Jussille Breezeristä :)
Seuraavana päivänä käytiin Antin luona kylässä, ja hän tuunaili autoaan. Minä leikin ihanan kissanpennun kanssa, ja koiran, sekä selailin autoradion musiikkiavalikoimaa. Antilla on hyvää musiikkia.
Käytiin myös kylässä Ollin (Tuomaksen serkun) kotona, ja mökilläkin viimeisenä yönä. Se jätkä sorsastaa! Mä en tiennyt että alle 50kymppiset ihmiset harrastaa mitään sellaista. Tosin mökillä ei näkynyt sorsan sorsaa, eikä mies kuulemmma ole saanut sorsaa useampaan vuoteen. Sorsien sijasta ammuttiinkin vedessä lilluvaa kapulaa, ja minä oli aivan pyllystä siinä. Vaikka sain kädestäpitäen ohjeita Ollilta. Jussi ja Tuulikin tulli onneksi mökille, ja pari jäpikkää joita en ollut koskaan tavannut. Ampumisen lisäksi saunottiin, uitiin, nautittiin virvokkeita, pojat poseeraili kumiveneessä pakarat paljaana, kesytin isoa sammakkoa ja tanssittiin Tuulin kanssa tuvassa. Kivaa oli, ja vieläkin on hyttysen purema pikkuvarpaan välissä. Aamulla protestoin lähtöä hengailemalla laiturilla puolialasti ja purkamalla sitä tikku tikulta. Lähdettiin sitten kumminkin. Mökkireissun jälkeen maistui suihku ja ruoka, ja sitten olikin jo hyvästelyjen aika. Käytiin vielä tervehtämässä koko lössiä Antti-Ollin kotona ja riehuin sen pähkähullun, mutta ihanan kissan kanssa. Kyllä se lopulta osasi istua ihan nätisti, vaikka ensimmäinen reaktio oli tappaa kaikki.
Halailujen jälkeen Antti-Ollin kotona, ja Tuomaksen kotona, sain kyydin Ylivieskaan, jossa juna oli myöhässä 40-minuuttia teknisen vian takia. 40 muuttui 50 minuutiksi, mutta eläinvaunussa tapasin todella mukavan tytön koiransa kanssa, ja pälätettiin koko matka. Myöhään oltiin silti Tampereella, ja heti tänne tultua mentiin nukkumaan.
Täällä olen sitten koko viikon tutkinut avoimia työpaikkoja ja asuntoja paikallislehdestä, kävellyt Pirkanmaan kirjastolle nettiin ja istunut iltaisin pajalla katsomassa, kun Pojat purkavat, korjaavat ja paklaavat Timon veljen Hantan pakua. sain itsekin repiä maalia irti. Lisäksi soittelin Siimekselle ja kyselin mihin mun kannattaisi hakea, että saisin taas teatteritaitoja elvytettyä. Siimes oli yllättävän innoissaan ja pisti mua tähtäämään omasta mielestäni liian korkealle.. se oli yllättävää. Ensiviikon alussa taas Lohjalle, kun Timolla alkaa siellä taas työputki. Täytyy muistaa hakea Lidlistä keksejä sikolle, tai en saa Lohjan rajan yli kuulemma astua.. hoh hoi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.