IRC-Galleria

Olen ruostunut.Torstai 28.09.2006 19:59

Olen ruosteessa. Sen lisäksi, että täytin tiistaina 21 ja olen nyt vanha ruostunut romu, olen myös aivan fyysisesti ruosteessa, koska suihkussa ollesani alkoi putkista juoksemaan ruosteista vettä. Jippii. Lämmitettiin lähdevettä 1,5 litraa mikrossa ja sain hoitoaineet sentään pois. Tuoksun ihanasti vanhoille putkille, ja hilseilen hehkeän oranssisti.

Oltiin Timon kanssa laivavalla su-ti Silja Symphonylla, ja käytiin ruotsissa. Kun käyskentelimme kaupungilla kaikessa rauhassa lauantaina ja ostimme vaatteita, oli yllä kuulemma pommiuhka ja hälytystila. Emme huomanneet mitään tästä sekasortoisesta paniikkitilasta. Keskustaan ja takaisin kuljimme metrolla, osasin jopa ostaa liput ja höpöttää lipunmyyjän kanssa ruotsiksi.. wau. Ja löydettiin takaisin laivaan. Suurempi Wau. Koska minä olen hauska, ja Timo on komea, ostettiin sen mukaiset vaatteet. Mulle sininen paita jossa lukee rintojen päällä SWEDEN - repeilin keskenäni kun ostin sen, ja joku ihan ihme Hollywood paita. Timolle haettiin makea valkoinen t-paita ja musta neulepaita Åhleansilta. Neulepaidassa on pienenpieni pääkallo vaakunapaikan kohdalla. Jes. Sitten
Laivassa ostettiin liput Wallmans showhun, johon kuului täysi paapominen, laululla, tanssilla ja pukuloistolla kyllästetty show, ja kolmen ruokalajin ateria viinien tai oluiden kera. Ikinä ei ole salaatti ollut niin hyvää. Me olimme ainoat alle neljäkymppiset ruokailijat koko showssa.Kun odottelimme shown alkua ja ruokien tuloa, Keittiömestari ilmestyi viereeni ja tarjosi minulle ainoana koko yleisöstä lasillisen shampanjaa mansikalla. Sen piti olla joku tervetuliaismalja ensimmäiselle ovesta saapuvalle naiselle, mutta juttu oli mennyt mönkään ja hän toi lasin minulle. Olin aivan äimistynyt ja punastelin kuin mikäkin. Muita tarjoili yksi tarjolija, meitä kolme. Koko ajan joku kävi täyttämässä lasia tai kysymässä onko show tai ruoka ollut hyvää. Toista mies tarjoilijaa säikyin koko ajan ihan urakalla, kun se hiipi taakseni kun keskityin showhun, ja yhtäkkiä sen käsi oli edessäni ottamassa tai antamassa jotain lautasta. Tarjoilijakin nauroi, kun säpsähdin parikertaa kunnolla. Meinasin laittaa laivan palautelappuun, että laittavat sille kilistimiä kenkiin. Joku mummo saa vielä sydärin sen kanssa.
Tavallisesta poiketen, en kumpanakaan iltana hillunut kovin kauaa. Diskossa ei käyty, vaan bubissa ja humppapuolella. Bubissa soitti vielä sunnuntaina Espanjalainen nuori mies, joka soitteli melkein mitä vain pyydettiin. Sieltä tuli Oasista, Elvistä ja Juanesia... huh huh.. Kysyin siltä osaako se Ska-P:n Paramilitaria, kun sanoi ettei ole sellaista espanjalaista laulua mitä se ei osaa, mutta me osattaisiin pyytää. Se katsoi mua haavi auki ja kysyi, miten ihmeessä voin tuntea sen. Sitten se sanoi mua sivistyneeksi ja sanoi, että tuntee olonsa nyt tyhmäksi. Nauroin.
Aamulla oli kamalaa lähteä laivalta. Ei vaan olisi jaksanut millään. Varsinkin kun tiesi, että kotona täytyisi kakutella naapurin mummien kanssa, jotka äiti on kutsunut. Timokin livisti ajoissa, joten jäin yksin kärsimään flunssasta ja kahvituksista. Sain syntymäpäivälahjaksi siskolta alennuskortin tuohon laivamatkaan, Timolta kuulemma jonkun ostokortin, jonka saan vasta Tampereella. Ei kertonut mihin se on osoitettu, vaikka hienovaraisesti yritin udella... ja Digikameran! Se on älyttömän hieno! Meidän lemmikkejä on nyt kuvailtu oikein olantakaa, ja mun SWEDEN-paitaa. Ana edestä, Ana takaa, video siitä kun kolli puskee mun polvea. Video siitä, kun mutsi selittää kuinka sitä ei saa kuvata... Voi tauti... :)

Huomenna on Tick, Tick... BOOM! - musikaalin ensi-ilta. Olen tehnyt parhaani, auttaessani poikia saamaan sen tietoja maaimalle. Enää muutama paperi täytyy tulostaa ja kiikuttaa eteenpäin. Ja pukeutua huoomenna fiinisti edustamaan. Laitan korot ja kaikki. Tähän loppuun vielä mainosta:

Tick, Tick... BOOM! - ensi-ilta 29.9 klo: 19 Helsingissä Gloriassa
Liput 16 /20 e
Lisätietoja:
Nuorten Musikaaliteatteri www.numut.com

ja voin sanoa että suosittelen. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.