IRC-Galleria

gaaabugalabugala...Maanantai 13.11.2006 20:14

Muutto alkaa olla hollilla. Kamalaa. Pahvilaatikot ja aika loppuu niin kesken että huhhuh... joku päivä pitäisi käydä päällystämässä rahi loppuun manan luona ja kääk! Läksäreistäkin tulee pikaversio perjantaina, kun mulla on nyt jokin pakkomielle päästä Lohjan baareihin tanssimaan. Muutenkaan ei oikein kärivällisyys riitä. Tavaroiden poisheittokin on mennyt pyllylleen, kun olen ruvennut pakkaamaan kokonaisia laatikollisia katsomatta pahemmin mitä niihin panen. XD

Kuulinpa tuossa baarissa lauantaina mielenkiintoisen jutun.. Musta liikkuu Lohjalla hieno informatiivinen varoitus: "Ai Pia, ei kannata". EI kannata! Ei mitään kun tai jos tai koska jatkeita. Vähänkö jäytää miestä. Gaa. Ei ihme, että olen legendaarinen kaukosuhde insinööri, kun joku idiootti on syöttänyt näille laumaeläimille niin hienon varoituksen. Jes. Toisaalta tiedän, että se tasan johtuu siitä, etten ole koskaan lähtenyt pois baareista muiden,kuin niiden kanssa joiden kanssa sinne saavuin. Mutta ilmeisesti ihminen joka ei lämpene epäkiinnostavien ja kaatokännisten miesten huumavien repliikkien alla, kuten "vhittu shull o vhyvät thishit", on pakko olla frigidi niin fyysisesti kuin henkisesti. Noh tietäisivätpä vain. Omapa on ongelmansa niille, jotka eivät uskalla ottaa selvää. XD

Keskiviikko oli kiintoisa päivä, eksyttiin Camillan kanssa baariin tyhjin vatsoin, päätäynnä. Tavattiin lauma Tammisaarelaisia, ja hauskaa oli... ainakin kunnes Camilla joi viisi tequilaa putkeen, eikä ollut juonut tequilaa koskaan ennen. Loppuillasta ei paljon maininnan arvoista. Lähinnä rääkynää, oksennusta, rimpuilua, räkää, huutoa ja flegmaattisuutta.. Jesh. :)

Perjantaina baarissa oli niin paljon tuttuja, ettei kehenkään kerennyt oikein keskittymään, sen sijaan hyörin kuin tuuliviiri paikasta toiseen ja häiriköin kaikkia niin tehokkaasti kuin vain kykenin. :D Pikku-Lari muistaa kuulemma ikuisesti meidän käymän keskustelun:

L: Mä lähden nyt kotiin.
P: Etkä lähde!
L: Mulla on sokerit alhaalla.
P: LÄHDE, LÄHDE! MENE JO!


Sunnuntaina lähdin Nekolta ja Ileltä Helsinkiin katsomaan Nivalalaisia, jotka olivat tulleet katsomaan jotain konserttia. Nopeasti oli halimiset käyty läpi ja kuulin että Salla, jota en tunne yhtään, odottaisi poikia sen viisi tuntia autossa tehden sudokuja. Sain tytön puhuttua ympäri ja päädyttiin viettämään tosi kiva ilta juoruten Cafe Javassa, käytiin katsomassa Jade soturi ja kierreltiin ympäri kaupunkia herkutellen. Nyt tyttö on ihan mun lemppari tyttöjä.
Jade soturi oli hyvä, mutta odotin enemmän. Kiinalainen tyttö oli ihana, ja plasteksissa valmistettu kumiankka häiritsevä.

Näin taas tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.