IRC-Galleria

hihiiiTorstai 21.12.2006 17:56

Lauantaina oli tuparit! Aivan loistavaa. Hirmuinen määrä ystäviä ja kavereita, muutama mustasukkainen ja vaaleasukkaisiakin löytyi. Singstaria pelattiin, mutta ilman twisteriäkin saatiin Elviksestä einekset ympäri mun vessaa. Koko kööri jakaantui kolmeen osaa, kun lähdettiin baareihin päin. Mun osio eksyi emmaan, jossa me tytöt pistettiin aika urakalla. *Hih* Pääsin jopa bätlettämään aasialaisten poikien kanssa, joista yksi oli niin söpö, että sellaisia on laitonta valmistaa. :) Jussin ja Camillan ystävä Harri kantoi minut Baarista melkein kotiin saakka, matkat siinä välillä juostiin kilpaa. Jatkot pidettiin railakkaasti keittiössä, kun Annika ja Elvis koittivat nukkua ja Jussi blandasi kirkasta mehukatilla ja jaffalla, välillä jopa sekaisin. Aamulla Harrin ja Ilen sessiot samassa sängyssä jossa koitin nukkua, vain jatkuivat.. Ihania ne on. Sitten tuli Jussi ja sammui siihen. Sen hetken jälkeiset kuvat ovat aika irvokkaita. Iltaan mennessä kaikki kaikkosivat, paitsi Harri ja koitin kovasti siivoilla. Se ei onnistunut kovin hyvin, kun oli itsellä niin öklö olo, joten eiku suihkuun. Harrille annoin kaukosäätimen, jota se ei käyttänyt vaan sammui mun sänkyyn. Sitten Timo tuli yllättäen kotiin. Hysteeriset kohtaukset käytiin läpi pari päivää myöhemmin nauramalla, kun Harri kertoi että oli ollut sammuneena. Timo ei ollut moksiskaan, vaikka tuntematon mies nukkui sängyssä samalla kun tyttöystävä on suihkussa. Kuulemma odottaa aina mun seuraavia repäisyjä.

Sitten tuli kylään Husky, Harrin kaveri ja Timo lähti kotiin nukkumaan. Husky oli pukeutunut niin viimeisen päälle, että tungettiin Harrille mun lyhyt hihainen miestenpuvun takki ja itse puin iltapuvun. Puhuttiin paljon.. tai noh minä puhuin paljon ja sain uuden lempinimen : Pirtsku vai olikohan se Pirtsu? Sekä valtavat määrät jumalointia, joka ei ole lainkaan tervettä. Nousee nokka vielä korkealle. Piti käydä paikallisessakin, mutta se ei ollutkaan auki. Sovittiin Huskyn kanssa, että ruvetaan lainailemaan toisiltamme sokeria, kun se asuu mun naapurissa. MULLA ON PAIKALLISIA KAVEREITA. ja kaiken kukkuraksi teatterilaisia.Jei.

Camillalta tuli kortti eilen, jossa luki että se ei ole tiimarista. Ihanaa.. Aloin tehdä Tuomaksen äidille ristipistokilpikonnaa.. ja kun en löytänytkään sen ohjetta, tein uuden ohjeen itse. Sitten pidettiin Timon kanssa mini-joulu, kun se lähtee tänään Raumalle työreissuun ja mä lähden huomenna Lohjalle. Olin aika kipeänä, mutta leivoin silti pipareita ja kuunneltiin Loirin joululevyä. Sain Timon äidiltä tajuttoman kalliin kirjan myyteistä ja maailmanhistoriasta ja kaksi pöytäliinaa, eikä mulla ole sille mitään. Ainakaan vielä. Timo sai multa Autot-dvd:n, Autot leffan hippibussin ja bokserit.. mä sain siltä viimeviikolla pesukoneen. Ja nämä olivat erittäin sentimentaalisia lahjoja. (sanoo nainen, jonka mielestä tiskiaineen ostaminen oli tosi romanttista).

Noh joo. Ainakin pariksi päiväksi Lohjalle huomenna... saa nähdä kuinka pitkään siellä olen, Rolloon ei voikaan lähteä.. ellei ihme tapahdu, sillä työmarkkinatuki kusee ja vuokra pitää taas tammikuussa maksaa. Jeps. Hyvää Joulua rakkaat. Minä lähden vessaan. <3<3

Tänä aamuna tuli viesti soneralta että saan nettiliittymäni tammikuussa, ihan hyvin sinänsä, että sen piti tulla joulukuun ekalla viikolla. Vippii. Vielä kkun muistaa hakea modeemin postista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.