IRC-Galleria

IhqPerjantai 19.01.2007 01:46

Mulla on netti. Ekaa kertaa koskaan. Enkä joutunutkaan odottamaan sitä kuin vajaan kolme kuukautta. Jesh. Johanna sanoi, että osaa jo kuvitella miten laahustan töihin max tunnin nukkuneena.. XD Olen silti melko tehokas, puolituntia ja mulla toimii mese ja irc, enkä ole niitä koskaan ennen asentanut... no en tainnut kyllä asentaa nytkään, mutta aikomus lähti ainakin minusta.. XD

Tapahtui muutakin mullistavaa, Sandra tuli viime viikonloppuna kylään. Eka viikonloppu täällä, jolloin molempina öinä olin yöelämässä.. ja lauantaina shoppailtiin. MINÄ EN IKINÄ SHOPPAILE! VIHAAN SITÄ. Mistään ei löydä kokoja, hinnat on hirveitä ja niin kuuma! Mutta nyt oli kivaa hiestä huolimatta, omistan micmacin paitoja, uudet housut ja pikkupääkallovyön.. Perästä päin hain vielä aivan ihanan käsilaukun ja pikkuhousuja. Näin oranssit pikkarit joissa oli hyttynen joka sanoi "bite me "ja mulle tuli niin Eino mieleen, että ne oli pakko saada.. XD Ne on ihan kamalat. XD

Kun käytiin bilettämässä perjantaina, onnistuttiin tuomaan neljä miestä meille suojaan viimalta.. Olivat olevinaan muualta ja heidän paikallinen kaverinsa oli häipynyt.. osa oli tosiaan muualta ja yksi paikallinen oli tosiaan hävinnyt vessareissulla, mutta toinen paikallinen oli olevinaan jostain pohjanmaalta. Tiedän sinisilmäistä, mutta mun luontoni ei vain antanut periksi sille, että oisin saattanut jättää ihmisiä ulos hytisemään. Onneksi eivät jääneet yöksi.. Sentään. Mutta oli ihan pirun hauskaa, vaikka tanssi ei sujukaan niin hyvin, kun on hankala hengittää. Seuraavana yönä kinasteltiin sandran kanssa taas vaihteeksi kunnolla.. se nyt ei ole uutta.. Kaiken kukkuraksi näytin ihan rockari mimmiltä, kun keskelle päätä oli rakennettu kyttyrä Sandran vaatimuksesta, paidassa luki Rock Goddess ja lahkeet täytyi kääriä, kun ne olivat vähän pitkät.. Se on muuten hyvä paita.. :)

Tänään oli Johanna ja Mikko käymässä ja Mikko hoiti mun nettiyhteyden kuntoon.. kun se oli jo pari päivää ollut olemassa, muttei toiminnassa... Syötiin burritoja, juoruttiin ja katsottiin aina ah niin ihanaa tohtori Housea... Törmäsin tänään liikennevaloissa Harriin ja halattiin kiireessä.. Ja paha pullaauton kuski kiihdytti juuri ennen bussipysäkkiä ja kasteli kaikki ihmiset korvia myöten. Mulla löytyi räntäsontaa poskesta alaspäin kaikkialta ja otti uskomattomasti päähän.

Muuten elämä onkin niin normaalia, tavallista ja hiton outoa... Joitain ihmisiä kaipaa, toisia enemmän, toisia vähemmän, mutta kaipaukseenkin tottuu. Siitä tulee oletettu olotila.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.